Društvo

Novosadski sajam spreman za masovnu vakcinaciju građana 2

Novosadski sajam spreman za masovnu vakcinaciju građana

Ujutru u 8 sati Hala 1 Novosadskog sajma biće spremna da primi prve građane koji će proći kroz proces masovne imunizacije, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Miloša Vučevića nakon večerašnjeg obilaska sajma.

Pronađen vozač koji je oborio pešaka i pobegao sa lica mesta 8

Pronađen vozač koji je oborio pešaka i pobegao sa lica mesta

Policijska uprava u Boru saopštila je da su pripadnici MUP u Boru  po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli  krivičnu prijavu protiv dvadesetsedmogodišnjeg muškarca iz Bora zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Korona nije promenila tradiciju 9

Korona nije promenila tradiciju

Vernici širom istočne Evrope i Rusije obeležavali su danas Bogojavljenje, jedan od najvažnijih praznika u pravoslavnom hrišćanskom kalendaru.

Brnabić: Kinesku vakcinu uvozi Torlak 10

Brnabić: Kinesku vakcinu uvozi Torlak

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić odgovorila je na svom Tviter profilu na pitanja Marinike Tepić da kinesku vakcinu uvozi Torlak.

U Opštoj bolnici u Boru samo interno odeljenje u kovid sistemu 11

U Opštoj bolnici u Boru samo interno odeljenje u kovid sistemu

U odnosu na poslednja dva meseca 2020. kada je u borskoj Opštoj bolnici bilo hospitalizovano i preko stotinu obolelih od kovida, poslednjih dana značajno je smanjen broj  pacijenata, pa je u kovid sistemu ostalo samo interno odeljenje.

Ivana Konstantinović u timu N1 12

Ivana Konstantinović u timu N1

Novinarka i voditeljka Ivana Konstantinović pridružila se timu N1 kao producentkinja i prezenterka vesti, saopštila je ova televizija.

NUNS: Momentalno prestati sa progonom novinarke Jelene Zorić 13

NUNS: Momentalno prestati sa progonom novinarke Jelene Zorić

NUNS izražava duboku zabrinutost zbog pritiska koji se sprovodi nad novinarkom N1, Jelenom Zorić, budući da je Svetislav Bojić, advokat prvookrivljenog u slučaju “Jovanjica” – Predraga Koluvije, podneo krivičnu tužbu protiv nje, saopšteno je danas.