Site name

Počinje gradnja Shoppi Retail Parka u Smederevu

Svečana ceremonija polaganja kamena temeljca za Shoppi Retail Park u Smederevu, biće održana u utorak, 25. aprila sa početkom u 11 časova, saopšteno je danas.

2

Piše: D. Đ.

Smederevo 20. april 2017. 17:48

Kako je preneo regionalni portal Podunavlje.info, tim povodom će gradonačelnica Smedereva, Jasna Avramović i direktor MPC Properties-a, Thomas H. Villadsen, položiti kamen temeljac na mestu budućeg Shoppi Retail Parka Smederevo, čime izgradnja zvanično i počinje.

Shoppi Retail Park Smederevo predstavlja još jednu važnu investiciju u portfoliju kompanije MPC Properties pored Ušće Shopping Centra, Ušće kule, Shoppi Retail Parka u Subotici, Shoppi Retail Parka u Borči, Immo Outlet Centra, Navigator Business Centra i mnogih drugih retail i poslovnih objekata, navodi se u saopštenju i dodaje da će Shoppi Retail Park vrlo brzo i u gradu Smederevu postati – Novo ime kupovine.

Poslovi lizing menadžmenta i upravljanja objektom povereni su kompaniji Confluence Property Management.

Prvi Shoppi Retail Park otvoren je u Subotici u martu 2016. godine, nakon čega je usledilo i svečano otvaranje Shoppi Retail Parka u Borči, u oktobru iste godine. Za to vreme Shoppi se među potrošačima pozicionirao kao omiljeno mesto porodične kupovine, zahvaljujući svojoj odličnoj ponudi regionalnih i svetskih brendova po povoljnim cenama, navodi se u saopštenju.

povezane vesti

komentari (2)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Godominac

21. april 2017.

U Smederevu je sve toliko idealno,da samo jos ovakav centar fali. Sad ce narod imati gde da potrosi svoje velike novce.

Maja

21. april 2017.

Umesto izgradnje bolnica pristojnih i opremljenu ambulanta vi grdite trgovine šcime da kupuje...