Site name

Novopazarske ulice krpiće "Novi Pazar put"

Jeftinije četiri puta

Na ponovljenom tenderu preduzeće "Novi Pazar put" dobilo je posao za krpljenje novopazarskih ulice, jer je bilo povoljnije od ponude  novovaroške "Složne braće".

1

Piše: S. Novosel

Novi Pazar 18. maj 2017. 00:05

Foto: Novi Pazar - put

Za sanaciju udarnih rupa na 158 novopazarskih ulica putari iz ovog grada, bez poreza na dodatu vrednost, obaviće posao za 1.969.600 dinara dok je konkurentska firma planirala da za isti posao naplati 3.515.600 dinara. Javno preduzeće za uređenje građevinskog zemljišta predložila je da izvođač radova bude "Novi Pazar put".

Krajem marta saopšteno je da će ulice u ovom gradu sanirati kompanija iz Nove Varoši jer je bila povoljniji ponuđač od novopazarskih putara. U preduzeću "Novi Pazar put" su smatrali da je dokumentacija njihovih konkurenata neispravna, pa su se žalili Komisiji za zaštitu prava. Komisija je uvažila žalbu i poništila tender.

Interesantno je da su oba preduzeća na ponovljenom tenderu ponudila znatno niže cene - Ponuda novopazarske firme bila je četiri puta niža, a "Složna braća" su prepolovili svoju prvobitnu cenu.

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Putar

19. maj 2017.

Ovako rade pravi domaćini.Za razliku od Pazaraca u pojedinim gradovima krpljenje rupa dodeljuju se sumnjivim firmama koje nemaju iskustva u ovom poslu a zašto im dodeljuju poslove nije teško naslutiti