Site name

Popović: Turizam razvojna šansa Podrinja

"Drina je jedan od najvećih turističkih potencijala Srbije i jedna od najlepših reka u Evropi. Teritorija Podrinja bogata je atraktivnom turističkom ponudom, vanserijskim prirodnim lepotama, manastirima, spomenicima kulture, etno selima i domaćinstvima. To su atrakcije koje najviše privlače turiste iz Evrope i Rusije. Zato je turizam velika razvojna šansa čitavog Podrinja"

3

Piše: Danas Online

Mali Zvornik 30. jul 2017. 14:58

Foto: Ministarstvo za tehnološke inovacije i razvoj

To je danas rekao Nenad Popović, ministar za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije, navodi se u saopštenju tog ministarstva.

On je danas u Malom Zvorniku otvorio drinsku regatu koja se odvija u okviru višednevne manifestacije "Drina je smisao života" u ovoj opštini.

"Grad Zvornik i opština Mali Zvornik za mene su jedan grad na dve obale. To je simbol jedinstva srpskog naroda sa leve i desne obale Drine, iz Srbije i Republike Srpske", naveo je Popović.

On je istakao da će Vlada Republike Srbije podržati napore koje opština Mali Zvornik kontinuirano ulaže u unapređenje turističkih potencijala ovog kraja. "Turizam je jedna od najbrže rastućih grana privrede u Evropi. Razvoj turizma u Malom Zvorniku vidimo kao šansu za privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mesta, posebno za mlade", rekao je Popović.

povezane vesti

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Darika Mitic

30. jul 2017.

Ovaj podnaapuhani ministar sve ce da ispresava. A posle ce mu novcanik da bude jos puniji. Kao i onda ksda he Kostunicu kovao u zvezde.

Jovan Vukadinovic

31. jul 2017.

E sta li ce ovaj osvedoceni upropastitelj svega sto dovati(dosta je MINEL...drugo da ne pobrajamo)da "inovira"na Drini...Ovo je sramota a ne vest za "u"medije...

Marko

31. jul 2017.

O cemu ova lopurda prica. Ne mogu da verujem koji sljam vedri i oblaci Srbijom. Narode dokle vise trpis?