Site name

Gradski sekretarijat: Radovi u Beogradu teku po planu

Radovi koji se izvode širom Beograda odvijaju se predviđenom dinamikom, a na pojedinim gradilištima se ide čak i ispred roka, potvrđeno je za Beoinfo u sekretarijatu za investicije grada Beograda.

4

Piše: Danas Online

Beograd 11. septembar 2017. 17:39

Foto: Beoinfo

Rekonstrukcija Bulevara oslobođenja, Ruzveltove ulice, Brankovog mosta i Trga Slavija, trenutno su najveća infrastrukturna gradilišta u Beogradu. Svaka od ovih lokacija predstavlja značajnu investiciju grada, dok će po završetku radova Beograđani imati na raspolaganju nemerljivo kvalitetniju infrastrukturu.

Prema rečima sekretara za investicije grada Beograda Luke Petrovića, dinamika radova je u skladu sa planovima. Radovi se normalno odvijaju, naveo je Petrović, na pojedinim gradilištima će završetak radova možda biti i pre roka. Najvažnije je da radovi kvalitativno odgovore zahtevima kako bi se povećao kvalitet života sugrađana, što svakako jeste osnovni cilj.

On je dodao da predstavnici grada svokadnevno obilaze ove lokacije, kako bi se uverili da je na gradilištima sve u redu. 

Dva meseca nakon što su prvi put obustavili radove u Mije Kovačevića i na Slaviji zbog neoverenih zdravstvenih knjižica i neisplaćenih zarada, radnici firme Ratko Mitrović Niskogradnja jutros su ponovo odložili alat i prekinuli sav posao na rekonstrukciji puteva u Ruzveltovoj ulici kod Vukovog spomenika, ali i na Slaviji, potvrđeno je Danasu.

povezane vesti

komentari (4)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Мука ми је

12. septembar 2017.

А што им нису оверене књижице !!? ,нема мастила за печате....знају ли радници да је здравство бесплатно !! Е па ова власт тражи СВЕ ,а неда ништа !! Увек је било , држава створи амбијент за рад и људи задовољни и могу да плаћају своје обавезе ... али трпимо , умро је социјализам !! , живело робовласничкотуполоповско друштво!

BG

12. septembar 2017.

Metez je znaci planiran i dobro se sprovodi.Potvrdjeno zvanicno.

Petar

12. septembar 2017.

Ovi nas prave budalama. Kad ne vidimo radnike na mostu oni su ispod mosta, kad nisu na ulici oni su ispod ulice. Poručuju nam da ne verujemo svojim očima, već da verujemo njihovim objavama.

Pakal

12. septembar 2017.

A kako teku radovi u Marijane Gregoran na Karaburmi, gde ne mogu za 4 meseca da zemene 200 metara vodovodnih cevi i gde su sinoc iskljucili vodu jer pada kisa?! #samopitam