Site name

Mihajlović: Za mene je Koridor 10 završen

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je u utorak uveče da će Koridor 10 biti gotov do kraja februara 2018 i da iza vraćanja Nacrta zakona o rodnoj ravnopravnosti na doradu, ne stoje lični sukobi u Vladi.

9

Piše: FoNet

12. septembar 2017. 23:07

Foto: N1

Mihajlović je u Pressingu N1 poručila da je Srbija u prethodnih pet godina, koliko je Srpska napredna stranka na čelu Vlade, izgradila nešto više od 160 kilometara autoputa, a Mihajlović kaže da je to “fantastičan rezultat”.

Prema njenim rečima, ove godine u saobraćaj će biti pušteno oko 100 kilometara autoputa – u subotu 31 kilometar autoputa na Koridoru 10 od Pirota do Dimitrovgrada, dok je na Koridoru 11 na proleće u saobraćaj pušteno već 12 kilometara autoputa, dok će do kraja godine biti otvorene deonice Obrenovac – Ub i Lajkovac – Ljig ukupne dužine 51 kilometar.

“Grdelička klisura ne može da bude završena do Nove godine, može do februara. Za mene je Koridor 10 završen. Grdelička klisura je 24 kilometra teškog dela, imate delove koji su gotovi, i mi smo na samom kraju”, rekla je Mihajlović.

Kako je dodala u Grdeličkoj klisuri radi se i noću prema oceni stručnjaka, to je danas najteže gradilište u Evropi.

povezane vesti

komentari (9)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

ljubitelj burleski

12. septembar 2017.

JADNI ONI STUDENTI ,G.ĐE MIHAJLOVIĆ,KOJIMA JE OVA,FANASTI;NA CIFRA,,OD 160KM. ZA,, CELIH ,,6 GODINA,,EKSPERTSKE,, NapreDno organizovane,stranke i,,kadrova,,Im,,,,Fantastičan, ,,Uspeh,TO je RAČUNOM ZA TREĆI OSNOVNE CELIH 33 KM, GODIŠNJE,,ukoliko nedođe do,sitnih,,ponovnih,,radova,,,.Lepo je jedan ,,nestručnjak,, PO NJOJ,prokomentarisao,KADA BI MOGLI I KLIKER BI POKVARILI pa,,napravili ,,novi,,bolji,,brže i,,lepše,,.Ova,,ledy Megableje je ŽIVI DOKAZ KAKO SE IZ TOTALNOG FIJASKA U OBA DODELJENA JOJ,,RESORA,,PRAVI,,RADIKALNO,,USPEH,,,SAOPŠTENJIMA,,.

Milanka

12. septembar 2017.

... zavrsen, kao sto sam i ja prdsenica vlade.

Milan

13. septembar 2017.

Super, jos samo da sa i objektivna realnost uskladi sa vasom i na konju smo!

Vladimir

13. septembar 2017.

Za mene sam već dobio povišicu od 100 000 dinara. Kako stvari idu lako kad čovek samo odluči.

zuza

13. septembar 2017.

Ne kaže koliko je to koštalo (mogli su da izgrade put do meseca). Zadužili nam i čukun unuče.

Protagonista

13. septembar 2017.

Da li je zavrsen i onaj tunel, na deonici Ljig-Preljina, gde nije postignuta dovoljna visina, pa je naknadno skidan asfaltni sloj, te se vozi po betonu? Ako su nam takvi zavrseci, kakav ce biti kraj?

Rodijum

13. septembar 2017.

Sto je babi milo to se babi snilo...

Vladimir Ilič

13. septembar 2017.

Nije zavrsen a inace se putuje u proseku duze 1 sat nego 90 tih prosto neverovatno sta god uzmu da rade naprave problem ili s.....!

PG

16. septembar 2017.

A kolko kosta rucak za Mila Dodika koji dodje da otvori svakih 5 km novog asfalta? Ja bi reko da njegov podvarak, 14kila vina i 549 cevapa, to kosta kao dva koridora.