Site name

 Saradnja beogradskog i crnogorskih aerodroma

Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd i Aerodromi Crne Gore potpisali su danas sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji kojim su definisani razmena iskustva, edukacije i stručna podrška i konsultacije u vezi sa bezbednošću.

Piše: FoNet

Podgorica 03. novembar 2017. 13:38

 Saradnja beogradskog i crnogorskih aerodroma

Foto: Sajt beg.aero

Generalni direktor Aerodroma Nikola Tesla Saša Vlaisavljević istakao je da je potpisivanje ovog sporazuma izuzetno važno za dva strateški značajna preduzeća u obe države, koja se mogu ponositi rezultatima svog poslovanja.

Drago mi je što na početku rada novog menadžmenta Aerodroma Crne Gore vidim da imamo slične poglede o razvoju vazduhoplovstva u regionu i pravca u kom taj razvoj treba usmeriti, kazao je Vlaisavljević, dodavši da će beogradski aerodrom pružiti podršku Aerodromima Crne Gore u svim segmentima operativnog funkcionisanja.

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić precizirao je da sporazum podrazumeva edukaciju radnika iz sektora prihvata i otpreme aviona i putnika, kao i iz službe bezbednosti.

U godini kada beležimo najbolje rezultate u istoriji Aerodroma Crne Gore po svim pokazateljima, želimo da budemo još bolji i uspešniji. Sledi period ubrzanog razvoja jer hoćemo da nastavimo da idemo u korak sa evropskim standardima, rekao je Orlandić.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.