Site name

Sindikati: Svim sredstvima protiv stečaja u Goši

Sindikalna organizacija "Goša šinska vozila" iz Smederevske Palanke izrazila je zabrinutost zbog stečajnog postupka fabrike, koji je najavljen uprkos ponovnom pokretanju proizvodnje i najavi zaključenja velikog ugovora koji bi im obezbedio višegodišnje poslovanje.

1

Piše: FoNet

Smederevska Palanka 08. novembar 2017. 13:47

Sindikati: Svim sredstvima protiv stečaja u Goši

Na današnjem zajedničkom sastanku sa rukovodstvom Saveza samostalnih sindikata Srbije dogovoreno je da se uputi zahtev za hitan prijem u Ministarstvu privrede, kako bi zaposleni u toj fabrici saznali potpune informacije o njihovoj i o sudbini preduzeća.

Država nije sankcionisala kriminalne radnje slovačkog vlasnika, zbog čega će, izgleda, ponovo radnici biti žrtve nečijeg neodgovornog ponašanja, navodi se u saopštenju.

Sindikat i zaposleni u "Goši" će se svim sredstvima sindikalne borbe, koji uključuju i radikalne mere, boriti protiv uvođenja stečaja u tu fabriku.

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Kalča

08. novembar 2017.

"Država nije sankcionisala kriminalne radnje..." Pa, kad bi država sankcionisala kriminalne radnje onda bi sve državne kancelarije opustele, a zatvori bi bili prenatrpani - od podruma do tavana. Sve javne kuginje za sirotinju ne bi mogle da ih nahrane.