Site name

Brnabić: Priče o “Goši” su napad na moju porodicu

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da nema nikakve veze sa privatizacijom fabrike "Goša", kao ni članovi njene porodice.

3

Piše: FoNet

Beograd 08. novembar 2017. 15:32

Foto: FoNet/ Nenad Đorđević

Tvrdnje da je moj brat otkupio dug "Goše" predstavljaju napad na moju porodicu, koja trpi zbog odluke da uđem u Vladu. Moj brat ima posao u multinacionalnoj kompaniji, koji ne može biti transparentniji, rekla je Ana Brnabić odgovarajući na pitanja novinara koji su prisustvovali predstavljanju "Bele knjige 2017" Saveta stranih investitora.

Nisam čula ni insinuaciju bilo kakvog dokaza za takve tvrdnje. Radi se o nedostatku političkog morala i odgovornosti. Sramota me je da demantujem takve stvari, izjavila je Brnabić uz konstataciju da je Vlada pokušala da pomogne radnicima "Goše".

Brnabić je pozvala nadležne organe da reaguju ukoliko ima osnova u pisanjima Mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) o ministru Nenadu Popoviću i otvaranju of šor računa u takozvanim "Rajskim dokumentima".

Popovićeva izjava je bila jasna - da nema of šor kompanije. Ako je to tačno, nema osnova za njegovu moralnu odgovornost, rekla je Brnabić.

Brnabić je izjavila da ne postoje nikakva razmimoilaženja sa potpredsednicom Vlade Zoranom Mihajlović.

U svakom timu postoje pogrešne reakcije. Cenim rad Zorane Mihajlović i idemo dalje, važno je da radimo kao tim i potpuno stojim iza nje, rekla je Brnabić. 

povezane vesti

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

profa

08. novembar 2017.

Brat "pikira" beogradski ETF ( doduše, samo računarski"departman").

Članovi porodice

08. novembar 2017.

Kakva smo mi to zemlja kada se i bivši premijer i sadašnja premijerka uglavnom bave odbranom svojih članova porodice. I Milošević je branio sina Marka tada uticajnig biznismena.Izgledamo više kao kraljevina a ne republika. Pa hajde više da ne duramo te pripadnike plave biznis krvi. A zna se da je kraljevskim pirodicama dozvoljeno ono sto nije običnim smrtnicima

vc

08. novembar 2017.

- Popovićeva izjava je bila jasna - da nema of šor kompanije. - Vulin rekao da su pare od tetke Dakle dovoljno je da neko nesta kaze i da bude nevin. Nece valjda ljudi da lazu :)