Site name

Đorđević: Aerodrom za primer

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević boravio je danas sa saradnicima u radnoj poseti Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu gde je upoznat sa poslovanjem i planovima te obišao infrastrukturne projekte, saopštio je kabinet ministra.

1

Beograd 09. novembar 2017. 15:03

Đorđević: Aerodrom za primer

Foto: N1

Ministar Zoran Đorđević ovom prilikom izjavio je: “Drago mi je da sam u prilici da posetim jedno od najuspešnijih preduzeća u Srbiji. Rezultati koje ostvaruje Aerodrom Nikola Tesla svakako treba da budu primer drugima i svaka kompanija koja ostvaruje ovakve rezultate uvek će imati podršku Ministarstva i Vlade Srbije.”

V.d. generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla Beograd, Saša Vlaisavljević rekao je: “AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd ove godine beleži rekordne rezultate u svim segmentima poslovanja. Zahvaljujem ministru Đorđeviću na poseti, prepoznavanju rezultata rada rukovodstva i svih zaposlenih na Aerodromu i dosadašnjoj podršci.

Drago mi je što će se dobra saradnja nastaviti jer, usled povećanja obima posla i unapređenja poslovanja, a imajući u vidu ekspanziju vazdušnog saobraćaja u Srbiji, postoji stalna potreba za dodatnim angažovanjem zaposlenih, kako bi se vazdušni saobraćaj odvijao bezbedno i obezbeđeno.“

Na sastanku je zaključeno da će Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd nastaviti sinergijsko delovanje u cilju postizanja još boljih rezultata.

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Joxa

09. novembar 2017.

Aerodrom je prosečnog izgleda, ne znam čemu se oni to dive i sta su reperi za rekorde. Ministar Djordjević nije video dalje od zelenog venca kada se odusevljava ovoliko i ovako a o cenama avio karata ne mogu da komentarisem..Gde su te karte za 20, 30evra do Beča, Budimpeste itd..