Site name

NIS dobitnik prestižnog priznanja „Oskar kvaliteta“

Na današnjoj dodeli nagrada „Oskar kvaliteta“, kompanija NIS je proglašena apsolutnim šampionom za poslovnu izvrsnost, osvojivši najveći broj poena u istoriji dodele ovog prestižnog poslovnog priznanja.

Piše: M. D.

Beograd 09. novembar 2017. 15:09

NIS dobitnik prestižnog priznanja „Oskar kvaliteta“

Foto: NIS

U ime NIS-a, nagradu je primio Goran Stojilković, zamenik generalnog direktora kompanije.
Nagradu „Oskar kvaliteta“ dodeljuje Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost, uz podršku Privredne komore Srbije i pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede Srbije.

Nacionalna nagrada za poslovnu izvrsnost, dodeljuje se profitnim i neprofitnim organizacijama, kao nezavisna i neutralna nagrada za vrhunske rezultate postignute na unapređenju i razvoju kvaliteta u Srbiji.

Pri izboru dobitnika ove prestižne nagrade, stručni žiri je ocenjivao rezultate organizacije u čak devet oblasti: liderstvo, strategija, ljudski resursi, partnerstvo i resursi, procesi, proizvodi i usluge, rezultati kod korisnika, rezultati kod ljudskih resursa, rezultati kod društvene zajednice i poslovni rezultati.

Priznanja „Oskar kvaliteta“ dodeljuju se u okviru Svetskog dana kvaliteta i Evropske nedelje kvaliteta.

Dobijanjem današnjeg priznanja, NIS je postao prva kompanija koja je za 23 godine, koliko se dodeljuje nagrada, dva puta zauzeo titulu apsolutnog šampiona, čime još jednom potvrđuje status jedne od najuspešnijih kompanija, ne samo u Srbiji, već u ovom delu Evrope.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.