Site name

Brnabić: Nema ekonomskog napretka bez regionalne saradnje

Srbija je iskreno posvećena regionalnoj stabilnosti, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić na Beogradskim investicionim danima i poručila da nema ekonomskog napretka bez regionalne saradnje.

3

Piše: Fonet

10. novembar 2017. 12:39

Brnabić: Nema ekonomskog napretka bez regionalne saradnje

Foto: Nenad Đorđević/FoNet

Protekle tri godine Srbija je uložila velike napore za makroekonomsku, fiskalnu i političku stabilnost, što je prvi najvažniji signal investitorima i međunarodnima institucijama, ali to ne može proći dobro bez regionalnog povezivanja, ipak smo mi malo tržište, izjavila je Brnabić novinarima.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali podsetio je da je investicioni portfolio Beograda vredan 10 milijardi evra i da je ponosan što su neki od projekta već realizovani, a izneo je i najnoviji podatak da je broj nezaposlenih u glavnom gradu u oktobru dodatno smanjen na 88.735. 

povezane vesti

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Bosanceros

10. novembar 2017.

Kakva regionalna saradnja kada je Srbija u zavadi sa svima. Osim ako se ne racuna sirovi Dodik kome je glavni zadatak "da se slika" sa slicnim mu politicarima iz Beograda.

Čiča Avalski

10. novembar 2017.

Kud češ veću saradnju od koalicionog partnerstva sa Haradinajem ?!

gradjani nomralan

11. novembar 2017.

Kada vidim da stvarno sede sa REGIONOM a ne samo sa ovima iz RS cu poverovati u saradnju. Dotle cuti i premijerko i nastavi da muljas sa prijateljima i kumovima. Ispit nisi polozila cak ni iz postenja.