Site name

Italijanska firma IMM zakupila prostor od zrenjaninskog "Penfarma"

Dvadeset radnih mesta za preciznu mehaniku

Italijanska firma Inovativ mechanical milling - IMM zakupila je poslovni prostor od zrenjaninske firme "Penfarm" jer planira pokretanje proizvodnje u oblasti precizne mehanike.

Piše: M. P.

Zrenjanin 10. novembar 2017. 20:39

Foto: Grad Zrenjanin

Tim povodom potpisan je ugovor o zakupu, a istovremeno italijanski investitor potpisao je i ugovor o saradnji sa Tehničkim fakultetom "Mihajlo Pupin" koji će omogućiti stručnu praksu studentima mašinskog odseka.

- Odabrali smo da investiramo u Zrenjanin zato što je bio najotvoreniji za razvoj industrijske grane kojom se bavimo. Kompanija se bavi mašinskom obradom specijalizovanih delova na CNC mašinama i veoma nam je bitno to što ćemo imati saradnju sa Tehničkim fakultetom, čija iskustva ćemo moći da koristimo. Nadamo se da ćemo proširiti posao i da ćemo uposliti još više radnika, objasnio je Mirko Di Ticio, vlasnik firme IMM.

Kako je navedeno, I. M. M. će zakupiti deo proizvodnog prostora preduzeća "Penfarm" u industrijskoj zoni "Jugoistok". Firma se bavi preciznom mehanikom i planovi su da će u roku od tri meseca dvadeset radnika u zakupljenom pogonu dobiti posao.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.