Site name

NBS: Dinakardom bez provizije

Narodna banka Srbije podseća građane da je nacionalna Dinakard kartica jedina platna kartica u Srbiji kojom je na šalterima Uprave za trezor Ministarstva finansija moguće bez provizije izmiriti obaveze po osnovu poreza na imovinu fizičkih lica.

1

Piše: N. D.

Beograd 10. novembar 2017. 21:06

NBS: Dinakardom bez provizije

Foto: Bojan Cvejić

Godišnjeg poreza na dohodak građana, poreza na promet motornih vozila, poreza na dohodak građana na prihod od poljoprivrede i šumarstva, i doprinosa za obavezno socijalno osiguranje poljoprivrednika.

"Na šalterima Uprave za trezor Dinakard karticom mogu se, uz niske provizije, izmiriti i sve druge obaveze po osnovu javnih prihoda i obaveza prema korisnicima javnih sredstava, kako onima koji imaju podračune u Upravi za trezor tako i onima koji imaju račune u poslovnim bankama - mogu se platiti računi za električnu energiju, računi preduzeća JKP Infostan tehnologije Beograd, JKP Informatika Novi Sad, JKP Objedinjena naplata Niš, Javno stambeno preduzeće "Kragujevac", Telekom Srbija a.d. Beograd, računi javnih gradsko-stambenih i komunalnih preduzeća po gradovima širom Srbije, računi školskih i predškolskih ustanova i drugo", navodi se u saopštenju.

 

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

trax

12. novembar 2017.

Pustite ove trivijalne vesti! Dinakard itd. Hajde da neko istrazi sta je NBS propustila da uradi u Komercijalnoj banci. Ocigledno je da se nesto konacno dogadja. Ali, gle cuda, samo jedan medij pise o tome. Kad je pripremano rusenje Privredne banke Informer, a i neki drugi su mesecima tukli po toj temi, sa masom laznih informacija, a sada ovde imamo 20 puta vecu banku a niko nece da nista proveri???!!!! Drzavni i kontrolisani mediji ni rec! Hajde bar vi nesto uradite, ranije ste imali hrabrosti. Ili su i vas bacili na kolena?