Site name

Lansirana fitnes aplikacija Be Fit By Me

Novosadski startap Be Fit By Me je na svetsko tržište lansirao aplikaciju Be Fit By Me koja se bavi fitnesom, zdravim životom i otvara nove poslovne prilike.

Piše: Danas Online

21. novembar 2017. 13:02

Lansirana fitnes aplikacija Be Fit By Me

Aplikacija je namenjena ljubiteljima fitnessa kojima su potrebne brze i korisne informacije iz oblasti fitnessa, kao i onima koji posluju u ovoj oblasti i žele da prošire svoje tržište, povežu se sa potencijalnim saradnicima i klijentima ili ponude svoje usluge. Ima nekoliko specifičnosti koje za sada iz dela fitnessa još uvek ne postoje nigde na svetu: Fitness socijalni zid, bazu podataka od hiljada placesa povezanih sa fitnessom (teretane, spa i wellness centre, prodavnice sportske opreme i suplemenata) koja nude najveće popuste na usluge i proizvode, trenige u formatu koji je prilagođen korišćenju u telefonu, mogućnost kontaktiranja personalnih trenera bilo gde u svetu, fitness događaje, programe vežbanja koje su osmislili profesionalci, stotine videa sa vežbama it.d.

Izuzetno je User Frendly i sa tendencijom da postane informativni svetski lider iz oblasti fitnessa. Za sada, aplikacija je dostupna na google play store, ali se ubrzano priprema njen izlazak i na Itunes.

Pored Srbije, aplikacija agregira ove informacije i za Veliku Britaniju i Škotsku, Irsku, Dansku, Švedsku, Norvešku, Finsku, Holandiju i Italiju, a u narednom periodu se očekuje dalje proširenje.

Tvorac aplikacije i vlasnik kompanije Be Fit By Me je Dragana Bojović iz koje stoji 23 godine rada u oblasti fitnesa na poziciji instruktora i menadžera, nekoliko programa za mršavljenje koji se koriste u fitnes klubovima i knjiga Kako da smršate na zabavniji način, u izdanju Adria Medije.

“Ukoliko trošite svoj novac na fitnes na bilo koji način, kupovinu sportske opreme ili članstvo u klubovima, preko naše aplikacije će biti moguće uštedeti zaista mnogo novca za ovakve stvari. Opet ako poslujete u oblasti fitnessa, preko Be Fita će informacije o vašem biznisu: akcijama, ponudi, događajima i tako dalje dopreti do hiljada i u budućnosti miliona ljudi”, kaže Bojović. Ona navodi da je njena namera da omogući korisnicima aplikacije da pomoću nje ostvare lične i poslovne benefite, kao i da na ovaj način doprinese opštem zdravstveno-ekonomskom boljitku velikog broja ljudi.

Aplikacija Be Fit By Me, stvorena je uz podršku agencije za digitalni menadžment Motovate iz Velike Britanije, a njeno proširenje se priprema u New Yorku. Iza izlaska ove digitalne inovacije stoji tim od 20-ak vrednih ljudi (trenera, developera i administratora) koji je godinu dana stvarao i realizovao ideje Be Fit By Me tima.

anketa

Da li ste zadovoljni Danasovom android aplikacijom

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.