Georgievu otkazan koncert zbog podrške Jankoviću? 1Foto: Facebook / SasaJankovicZastitnik

Pop pevač Vlado Georgiev je na svom Tviter nalogu danas napisao da je koncert u Smederevu ponovo otkazan.

“Koncert u Smederevu je ponovo otkazan iz nepoznatih razloga… Sa direktorom hale sam imao više nego korektan dogovor i saradnju Ali…***”, napisao je Georgiev.

Međutim, direktor Sportske hale u Smederevu Ivan Vučić ne odgovara na telefonske pozive Danasa. Na “fiksnom” telefonu Hale, službenica je na pitanje u vezi sa rezervacijom i kupovinom ulaznica za koncert, rekla da je, po njenim saznanjima, koncert odložen, ne želeći da ulazi u dalju polemiku.

Danas je pokušao da neko od nadležnih u Gradskoj upravi Smederevo potvrdi ili demantuje ovu vest, međutim u kabinetu gradonačelnice su “svi angažovani povodom dolaska kineske delegacije”.

Ranije ovog meseca, na društvenim mrežama povela se polemika o razlozima (prvog) otkazivanja koncerta Vlada Georgieva u Smederevu, pošto je na Tviteru pohvalio budućeg predsedničkog kandidata Sašu Jankovića. U nedelju uveče pevač je i javno podržao kandidaturu Jankovića pojavivši se na njegovom prvom skupu u Hali sportova.

Tom prilikom, kako je preneo N1, direktor Hale Smederevo demantovao je navode da su razlozi politički i poručio da će koncert biti održan 4. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari