Jeremić: Vučić nikome ne sme da izađe na crtu 1

Predsednik CIRSD-a Vuk Jeremić poručio je večeras u Priboju da Aleksandar Vučić neće podneti ostavku na mesto premijera zbog predsedničke kampanje i da nikome do sada nije smeo da izađe na crtu, pa neće ni njemu u TV duelu.

„Ne očekujem da će izaći na televizijski duel. On može da ide na televizijske duele samo kada je nešto namešteno, kada se unapred dobiju pitanja i kada je prekoputa njega nezaštićeni novinar na koga se dere. To je deo mučne scene koja traje već pet godina u Srbiji. Vučić nikada nikome nije izašao na crtu na televiziji, neće ni meni“, rekao je Jeremić.

Jeremić je naglasio da je opština Priboj simbol neispunjenih obećanja aktuelne vlasti i da će on na predsedničkim izborima pobediti ukoliko građani budu glasali srcem i stomakom.

„Ili će neko da upali svetlo i kaže: LJudi, mi u Srbiji najlošije živimo. Svi to znamo, ali svi se plaše da to priznaju ili glasno kažu. Ako mi postignemo da na dan izbora ljudi izađu i glasaju srcem i iz stomaka mi ćemo ovde pobediti sa 80 odsto. Izgubimo li u Priboju, izgubićemo izbore“, rekao je Jeremić.

Jeremić je ukazao da u Srbiji nigde nije teže nego u Priboju, opštini sa najvećom nezaposlenošću u Srbiji, koja prema zvaničnoj statistici iznosi 75 odsto.

„Pitanje je vremena kada će mesto koje ima toliku stopu nezaposlenosti prestati da postoji. Mislim da je ovo mesto simbol neispunjenih obećanja, ovo mesto je žrtvovano i ovo je mesto kojeg se stide svi on i koji su obećanja dali i zbog toga moramo nešto da promenimo“, naglasio je Jeremić.

Jeremić se pre Priboja obratio i građanima Nove Varoši uz poruku da kao predsednik Republike neće potpisivati zakone koji se pišu za određenog stranog investitora.

„Neću potpisati takve zakone makar to značilo moj opoziv u Skupštini Srbije“, istakao je Jeremić i naglasio da se protivi privatizaciji Elektroprivrede Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari