Vučić: Desetorica protiv mene, mogla je i neka dama 1Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Aktuelni premijer i kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić naveo je da se nije bavio ostalim predsedničkim kandidatima. Kako je rekao, vrlo malo vremena ima za predsedničku kampanju, malo skupova ima, a očekuju ga i posete Sarajavu i Berlinu.

“Nisam se time bavio, vidim da je njih desetorica protiv mene, mogla je da bude i neka dama, ali njih desetorica, videćemo kako će da bude“, rekao je Vučić i dodao da je vrlo teška utakmica u kojoj ostali kandidati skupljaju glasove protiv njega, kao i da ga brinu poruke nasilja.

“Nije bilo ni najmanjeg incidenta uprkos pretnjama koje su iznosili pojedini DOS-ovski kandidati, pucanja na ulicama, vešanja na banderama“, naglasio je Vučić.

Dodaje da se kandidate koriste neistinama o njegovom radu, porodici i partiji koju vodi.

„Nisam čuo nijedan program, nijedan plan, nije pitanje da li nešto želim da čujem ili ne, već nisam čuo ništa sem žestokih napada njih devetorice, desetorice…“, rekao je Vučić. Naglašava da mu je jedini cilj da se predsednik izabre na demokratski način.

On se osvrnuo i na posetu Sarajevu koja u predstoji i dodao da će tamo razgovarati sa svima koji dođu. Dodaje da je zakazana i poseta Berlinu, gde će se sastati sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari