VNK: Jeremić je najbolji kandidat za predsednika Srbije 1Foto: www.wikipedia.org

Velika narodna koalicija koja okuplja preko dvadeset članica – političkih pokreta, partija, sindikata, udruženja i grupa građana iz svih krajeva Srbije, danas je u Beogradu održala sastanak na kojem je donela odluku da podrži kandidaturu Vuka Jeremića za predsednika RS.

– Smatramo da je Vuk Jeremić najbolji kandidat za ovu izuzetno važnu državnu funkciju, ceneći njegovo impresivno političko i diplomatsko iskustvo koje ga svrstava u rang najboljih evropskih i svetskih političara mlađe generacije. Srbiju može da predvodi samo čovek vrhunskog obrazovanja, razgranatih međunarodnih kontakata, koji je istovremeno kandidat naroda, ne samo partija, koji je i svetski čovek i patriota – Vuk Jeremić sve to jeste – navodi se u saopštenu i dodaje da njihova podrška Jeremiću usmerena je i ka sprovođenju 70 konkretnih mera njegovog predsedničkog programa koje za cilj imaju sveobuhvatne reforme naše države, ekonomije i društva.

Članice Velike narodne koalicije se obavezuju da će pružiti aktivnu podršku u kampanji Vuku Jeremiću, a naročito u mobilizaciji birača i efikasnoj kontroli izbora u cilju sprečavanja svih vidova manipulacije i pokušaja krađe rezultata izbora. Velika narodna koalicija poziva svoje članstvo i građane Srbije da daju svoj glas na izborima za Vuka Jeremića jer on štiti interese najširih slojeva naroda, rečeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari