Spojili dva korisna posla 1Foto: Facebook

Predstavnici dela vladajuće koalicije u Užicu, među kojima je bilo najviše naprednjaka i socijalista koji predvode lokalnu vlast, promovisali su u tom gradu predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

Oni su, predvođeni gradonačelnikom i predsednikom lokalnih naprednjaka Tihomirom Petkovićem, razgovarali sa građanima o Vučićevom programu, ali i o radu lokalne vlasti.

Radiša Marjanović, član Predsedništa Gradskog odbora SPS Užice, kazao je da je takav vid podrške predsedničkom kandidatu dobar, jer su, kako je dodao, građani mogli da se upoznaju sa programom koji im se nudi“. Građani su postavljali pitanja, imali primedbe i predloge, pre svega, na rad nas u lokalnoj samoupravi – od skupštine do izvršne vlasti, ako nisu mogli u prethodnom periodu da dođu do nas. Time smo spojili dva korisna posla – kazao je Marjanović.

Osim naprednjaka i socijalista, široku vladajuću koliciju u Užicu čine: SRS, PS, SDP, NS, PUPS, PSS, Pozitivno Užice, JS-AS i DSS, uz podršku SNP i Zelene Stranke, dok su u opoziciji DS sa svojim koalicionim partnerima i LDP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari