Site name

Privedeni zbog cepanja Vučićevih plakata

Trojica pripadnika kraljevačkog Lokalnog fronta privedena su večeras pošto su cepali plakate s likom predsedničkog kandidata vladajuće koalicije, Aleksandra Vučića.

32

Piše: Danas Online

Beograd 21. mart 2017. 00:00

Oni su vrlo brzo pušteni iz pritvora.

Srpska napredna stranka ranije je saopštila je da su večeras u Kraljevu petorica članova Lokalnog fronta iz štaba Saše Jankovića uništavali imovinu SNS i ošetitli bilborde koje je SNS zakupila.

U saopštenju se navodi se da je "sada svima jasno da je Saša Janković direktni nalogodavac protivzakonitih radnji i da je, nakon laži i pretnji, počeo da sprovodi i fizičko nasilje širom Srbije".

"Srpska napredna stranka poziva nadležne državne organe da odmah reaguju i privedu počinioce, da učine sve kako bi obezbedili javni red i mir, i da ne dozvole sprovođenje očiglednog cilja Jankovića i njegovih saradnika – stvaranje haosa i nemira u Srbiji", stoji u saopštenju SNS

povezane vesti

komentari (32)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Jovan

20. mart 2017.

Tv duel nam treba, sa pitanjima gledalaca.Tada bi se vidjelo da kuce laze.

Đorđe

21. mart 2017.

Zar Vam je to trebalo, pa da vjetar raznosinosi i stvara smeće po gradu. To je prekršaj protiv komunalne čistoće i reda....Mada im kaznnu treba odrediti sud, a ne kmunalna policija.

nedeljko

21. mart 2017.

strasno,najstrasnije

raspop

21. mart 2017.

vidim : nastavljate staru šemu udri-na -klinca-otporaša-a-tako-da -ispadne-da-su-odojčad-napali-nedužne-službenike-MUPa-koji-su-samo-radili-posao-za koji-su-častno-položili-zakletvu. "istorija" ipak napravi krug od 3-6-0 stepeni...

Antinaci

21. mart 2017.

Saopštenje SNS-a, ovo odstranjivanje nepoželjnih-kužnih društvenih elemenata i targetiranje Jankovića kao nalogodavca, sve ma nešto podseća na, recimo, buđenje ranog proleća u Nemačkoj 33.

Marko

21. mart 2017.

Kako vas nije sramota, plakati vazniji od coveka koji pogibe, vazniji od unistenog murala, rusenja u Savamali. Jadno i zalosno

Siniša Živković

21. mart 2017.

Verujem da i mi građani Srbije nešto znamo i umemo da procenimo. Po svemu onome kako se Saša Janković ponašao kao Zaštitnik građana, šta je govorio i kako je delovao, svima nama je kristalno jasno da je on poslednji čovek u Srbiji koji bi organizovao cepanje nečijih plakata. U pitanju je, dakle, još jedna lažna optužba SNS-a, gnusna i besmislena poput svih ostalih izmišljenih optužbi na račun opozicionih kandidata za predsednika Srbije. (Soroševi plaćenici, izdajnici, neprijatelji Srbije i naroda i sl.) Ovakvoj i sličnim optužbama, lišenim elementarne istine i pameti, neobrazovani građani Srbije huškaju se da mrze sve ljude koji nisu Aleksandar Vučić, prave se podele u društvu i pripremaju nepotrebni sukobi i uspostavlja milje u kojem caruje samo mržnja.

Srdjan

21. mart 2017.

Kme, kme, kme

Milan milošević

21. mart 2017.

Gori od slobe,a njegovi batinaši cuvaju bilborde, i seju strah

Furtula

21. mart 2017.

Sns bi streljao svakog ko misli drugačije. Neka se gradjani ujedine makar po pitanju cepanja plakata.

Gordana

21. mart 2017.

Velika sramota bez obzira čije su plakate,radi se o organizovanoj grupi!

scoby

21. mart 2017.

Ovo je kao ''''''''trka za zemlju'''''''' na Divljem Zapadu. Tamo gde su SNS plakati, tamo je njihova imovina...

Rade

21. mart 2017.

To šta su uradili nema nikakvog smisla!Hajde sad da cepamo sve plakate po ulicama.Našta bi to ličilo?!Kuda bi to vodilo?!

Nemanja

21. mart 2017.

Narusavanje reda i mira

Branko

21. mart 2017.

I neka ih hapse, što prave đubre po gradu. Svi znaju da će ti plakati i onako biti prelepljeni ubrzo s toga čemu prljati grad bez preteranog razloga.

Opljačkani penzioner

21. mart 2017.

E sada ću i ja da vam cepam plahate a nisam za Jankovića,nego sam protiv vašeg fašizma.

MISA

21. mart 2017.

Koja svest , cepaju...treba ih kazniti i da pociste

ljubitelj burleski

21. mart 2017.

Dali se I OVO,,napreDNO ,,Saopštenje,,,, može smatrati,,ZA,,ČAPRAZ,DIVAN,, Sa Nacijom,UMESTO Guruovih,,im,ObavezaKAO Jednog od kandidataZa PredCednika.N,umeju SVI Da SE,,Uzdignu Na Rističećeve ,nivoje,..Kada VEĆ IMA,,POTPIS,,, SNS,a DODAJU SU ISTINE RADI, SVI ONI,,KOMPARDROSI,IZ,KOOPERATIVE,, Da BI ,,Saopštenje,LIČILO Na,VEĆINSKU MASU,,Obožavaoca,, i I,,Pljeskača,,,IM u Parlamentu.I Ovi,,saopštavači,, BI,DA,,ČUVAJU,, SRBIJU. Nebilo Vam.

Pedja

21. mart 2017.

Zar u ovoj zemlji ne postoji ustanova za lecenje ovih iz sns-a?Jankovic poziva na nasilje!Sta reci a ne zaplakati?

mikan

21. mart 2017.

Nema potrebe da se cepaju plakate,verovatno ce se posle izbora organizovati i skidanje plakata. Takva je praksa vladajuce a i opozicionih stranaka.

Peka

21. mart 2017.

Potreban je duel izmedju premijera i Jankovic.

Nenad Markovic

21. mart 2017.

Tako su omladinci 41-45 cepali nacisticke plakate i upalili garazu kod Novog groblja. Na kraju su posle cetiri godine nebrojenih zrtava pobedili fasiste i stvorili prosperitnu drzavu. Oni koji su privodili, batinali, mucili dobili su zasluzenu kaznu.

Goga Nišavić

21. mart 2017.

Đorđe: Alito neće niko da pomene , nego samo pričaju kako su uhapšenu neki mladići jer su cepali plakate sa Vučićevim likom.To što su prljali grad nije bitno.

Igman

21. mart 2017.

nedeljko: Pa valjda je strašno što su te plakate razbacivali po ulici i prljali grad.

bogdan trojkaš

21. mart 2017.

Uskoro će početi privođenje onih koji neće da lepe Vučićeva plakate!

Joko

21. mart 2017.

Da uništava tudju imovinu i da cepa plakate niko nema pravo.

Jok

21. mart 2017.

ima da ih puste da se setaju i da ruse i lome SNS stvari. Nije bitno za koju stranku sam i nije bitno da li sam u nekolicini ili u vecini. Ali tudje se ne dira. Zasto se ponasaju kao da su navijaci ? Ljudi, svako ima pravo na svoje misljenje... Sasvim je logicno to. Aj da budemo malo humani, a ?

nikola

21. mart 2017.

Za pare su to radili sigurno,para vrti gde burgija nece.

Micika

21. mart 2017.

Huligani ,ja bi ih zadrzala u zatvoru,cemu takvo ponasanje,sta dobijaju cepanjem i unistavanjem?

Bgd

21. mart 2017.

Evo priznajem, poskidala sam sve plakate sa svoje zgrade, nisam ni gledala ciji su. Radi se o tome da su polepljeni po zgradi, a ne na prostoru predvidjenim za oglasavanje. Komunalna inspekcija nece da reaguje sto mi je zgrada izlepljena, kazu samo ako ih uhvate na delu (iako imaju sliku ili ime nalogodavca na samom plakatu). Priznajem jos da sam uredno sav taj papir skupila i stavila u kantu za reciklazu. Evo uhapsite me ako mislite da su ti plakati bili na predvidjenom mestu i da sam ja uradila prekrsaj, bitno je da onima koji su to lepili niko nece ni kaznu napisati!!!

ObiWan

21. mart 2017.

I Gebels bi bio ponosan na ovakvo saopstenje SNS.

Jeja

21. mart 2017.

Narušavanje reda i mira predstavlja lepljenje plakata na svim površinama koje nisu predviđene za to - pored drumova, ispod mostova i nadvožnjaka, po fasadama, banderama, različitim stubovima. Gde je sada Komunalna inspekcija da reaguje? Ceo grad je izlepljen i to će danima da kisne, da se cepa, vuče po ulicama i zagađuje okolinu.