Stefanović: Izvinjenje Vučića tačka na slučaj Jeremić 1Foto: FoNet MUP

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da policija neće pokretati nikakve radnje povodom optužbi potpredsednika Srpske napredne stranke da Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, kontroliše narko tržište u Srbiji, jer je „izvinjenjem Aleksandra Vučića na taj slučaj stavljena tačka“.

Videli ste izjavu Vučića o tome, Premijer se izvinio zbog te izjave, rekao je Stefanović novirarima u Zemunu, odgovarajući na pitanje da li će policija pozvati Jovanova na informativni razgovor zbog tvrdnji koje je izneo.

Upitan kako je onda na razgovor pozvan Dragoslav Kosmajac, nakon što ga je Vučić imenovao glavnim narko-dilerom u Srbiji, Stefanović je odgovorio da „to nije za poređenje“.

Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, oštro je odbacila saopštenje vladajuće Srpske napredne stranke u kojoj je optužena da „upravlja celokupnim narko tržištem u Srbiji“. Ona je rekla i da ne prihvata izvinjenje predsedničkog kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića, jer misli da iza tog saopštenja stoji upravo on.

Stefanović nagradio policajce

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović novčano je nagradio pripadnike Službe za suzbijanje droga koji su u akciji u ponedeljak zaplenili više od tone skanka, saopšteno je danas iz MUP.

Stefanović im je, na sastanku, zahvalio na napornom i neumornom radu koji je rezultirao jednom od najvećih zaplena narkotika u regionu.

„Ponosni smo na vaš rad i snažnu motivisanost da sklonite drogu sa ulica i da se izborite sa svim narko – klanovima“, istakao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari