Odbornik SNS napao aktiviste Vuka Jeremića 1

Danas su u selu Velika Drenova u Trsteniku napadnuti aktivisti Vuka Jeremića koji su delili promotivni materijal predsedničkog kandidata, saopštio je Narodni pokret Srbije.

Kako tvde u ovoj stranci aktiviste je napao odbornik Srpske napredne stranke Miroslav Bekrić (60) koji je nasilnim putem, uz salvu psovki i uvreda, pokušao da ukloni štand sa materijalom koji su delili mladi aktivisti.

“Ovo je drugi po redu napad na aktiviste Narodnog pokreta Srbije koji podržava predsedničkog kandidata Vuka Jeremića. Da podsetimo, pre samo desetak dana, u Nišu je napadnuta devetnaestogodišnja aktivistkinja Narodnog pokreta Srbije kojoj je prilikom napada razbijena arkada”, navode u ovoj stranci.

Narodni pokret Srbije, zajedno sa timom Vuka Jeremića, i ranije je upozoravao na činjenicu da se pritisak koji Srpska napredna stranka vrši, a pre svega na svoje aktiviste zbog takozvanih kapilarnih glasova, pretvara u agresiju i napade na neistomišljenike. Nakon napada na našu aktivistkinju u Nišu očekivano je bilo da se Aleksandar Vučić izvini svim građanima i da prestane sa sistemom ucena i pritisaka. To se nije dogodilo, napadi su nastavljeni, premijer i dalje šalje agresivne poruke u kojima kandidate opozicije naziva najgorim imenima i time pokazuje da se on kandiduje za predsednika kapilarnih glasova, a ne predsednika svih građana Srbije, zaključuje su u saopštenju.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Fx10Kiups2M]

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari