Vučić sa ženama o alimentaciji, Ceca ga podržala 1Foto: Fonet/Imre Szabo

Uspeli smo da sprovedemo neke od najtežih reformi i nisam vas lagao da će biti lako, ali vide se rezulati i biće sve bolje, poručio je danas u Beogradu predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić u razgovoru sa sugrađankama.

Ako glasate za mene, obećavam da ću nastaviti da radim vredno i pošteno i boriću se za vas svim srcem i snagom, rekao je Vučić, odgovarajući na pitanja okupljenih.

Na početku skupa, pevač Željko Samardžić i pevačica Svetlana Ražnatović rekli su da podržavaju Vučića, pri čemu je Samardžić i pevao, a Ražantović nije, ali je predsedničkom kandidatu vladajuće koalicije poručila „Isuse, daj mu lavlje srce“, citirajući naslov jedne od njenih pesama.

Govoreći o uspesima vlade koju vodi, Vučić je rekao da ovaj mesec država završava bez minusa u kasi, pa će biti moguće da se povećaju penzije i plate u javnim preduzećima. Mir i stabilnost su najvažniji za napredak zemlje i dužnost naše dece, rekao je Vučić, ocenjujući da žene bolje od muškaraca to razumenu jer gledaju u budućnost, dok su muškarci često okrenuti prošlosti.

Sugrađanke su se, kroz pitanja, interesevale za niz tema – zaštitu žena od nasilja, kako obezbediti da se isplaćuje alimentacija, kome deca treba da pripadnu posle razvoda, pa i za neke privatnosti, kao što su šta premijer voli da čita. Neke od prisutnih su iznele i lične probleme, a Vučić je obećao da će ih primiti kako bi video da li može da im se pomogne.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari