Beli u programu BBC-a (VIDEO) 1Foto: Fonet/Filip Stefanović

Predsednički kandidat LJubiša Preletačević Beli uključio se danas u program britanskog javnog servisa BBC.

„Ovo je sve gluma. Glumimo ja i narod. Ja lažem, a oni se smeju“, kaže Beli. „Zamislite uobičajenu, doadnu političku kampanju… a sada pogledajte njega“, najavio je voditelj BBC razgovor sa Belim. Voditelj se više puta nasmejao na šale Belog.

„Ja sada ne pričam kao Luka, nego kao Beli. Beli je moj alter ego i Beli misli i veruje da može da pobedi u prvom krugu izbora, u nedelju. Ovo je sve normalno za LJubišu“, rekao je Luka Maksimović u direktnom uključenju u BBC.

Na pitanje da li je očekivao da će satiričnim pristupom napraviti takav uspeh, Beli je odgovorio:

„To je najbolji način da pokažem aktuelnu političku scenu – kroz satiru i humor. LJudi koji imaju moć, koji su na vlasti, ne znaju kako da reaguju na mene, odnosno LJubišu“.

Voditelj BBC-a ga je upitao i o „umetničkom“ imenu LJubiša Preletačević Beli, koji aludira na česte promene stranaka političara u Srbiji.

„Da, znate ja se samo pretvaram da sam kao običan političar, koji daje lažna obećanja. Ja lažem ljude, a narod na to odlično reaguje – smeje se. Ovo je neka vrsta glume i svi glumimo i ja i narod. Ja lažem, a oni se smeju“, rekao je Beli.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zEhWOa-D3Wo]

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari