SRB&JA

Slaviša Lekić

Novinar, po vokaciji, bivši glavni i odgovorni urednik i vlasnik magazina STATUS, autor nekoliko dokumentarnih filmova i knjiga,  lajavac koji smatra da je prirodno i logično biti protiv režima Aleksandra Vučića i kamarile koja ga okružuje. Veruje, naivno, da je bunt protiv vlasti civilizacijska dužnost i moralni, a ne ideološki čin. Trenutno - predsednik NUNS-a. Nema novinarskih, a od životnih nagrada izdvaja - Milicu, tinejdžerku.

Golubice

Od brojnih ljudskih "vrlina", nekako mi najteže na živac ide - umeće da se ćuti, kad mu vreme nije. Posebno u vremena kad je čak i nepristojno ćutati.

Demarš

Pre neki dan je izvesni Darko Vidić na svojoj FB strani postovao fotografiju švedske princeze Madlen kako na ulici kesicom kupi "ostatke" koje je ostavila njena rasna kuca.

Ćićolina i Olja Zekić

Dobre, bre, bedni seksisto (to je prvo što će mnogi pomisliti), pa, šta si našao zajedničko kod Ćićoline, čuvene porno dive i Olje Zekić, još čuvenije članice Saveta REM-a?!

Mufte

Pre nešto više od godinu dana, obraćajući se prisutnima na svom još neakreditovanom Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, Muamer Zukorlić ispričao je kako je nekoliko dana pred ubistvo Đinđića bio u Vladi Srbije, na skupu o reformi obrazovanja:

Klovn u crnoj odori

Dragan J. Vučićević ostaje moj idol: jedini je Vučića nazvao budalom ("Budalo, ne idi u Kinu") a nije završio targetiran na naslovnoj Informera.

@Krpa22

Već sam na ovom mestu citirao košarkašku legendu & filozofa Dušana Duleta Vujoševića:

Svaka mu je ka’ u Nikolića

Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović obznanio je da je izjava bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića u Banjaluci nešto "jako loše i jako ružno".

Ruženje TV N1

U jednoj urbanoj priči za kafanskim stolom hrvatski kolega hoće da uvredi Borislava Mihajlovića Mihiza: "Kakav su to Srbi narod kad kroz prozor izbacuju svoje kraljeve?"

Silom na sedmu

Pre tačno mesec dana u emisiji UPITNIK emitovanoj na RTS prikazan je potresan snimak nasilja: tinejdžeri jedne škole u Aranđelovcu tuku svog vršnjaka koji pokušava da se odbrani od brojnih udaraca.

Justicija na kolenima

Pretnje su u Srbiji mutirale do takvih krajnosti da nas gotovo i ne tangiraju. Sem kad imbecilna presuda nekog suda na njih skrene pažnju.

Miris katarze na Balkanu

"O međunarodnoj politici Bosne i Hercegovine će se odlučivati u Sarajevu", eto, to je rekao Bakir Izetbegović i time duboko uznemirio jarane Dragana Čovića i Aleksandra Vučića!

Dvogodišnjica

"Slušaj, Miša i ja imamo jednu sobu ovdje. I ležaj. Za duvan i hranu, toliko će se nać. Ako se misliš sklanjat, evo ti sigurne kuće!", tutnjala je Tanja Tagirov u mikrofon telefona. To je bilo posle. A svašta je bilo pre toga.
Prva Poslednja