Med&Jad-a

Slaviša Lekić

Mufte

Pre nešto više od godinu dana, obraćajući se prisutnima na svom još neakreditovanom Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, Muamer Zukorlić ispričao je kako je nekoliko dana pred ubistvo Đinđića bio u Vladi Srbije, na skupu o reformi obrazovanja:

Klovn u crnoj odori

Dragan J. Vučićević ostaje moj idol: jedini je Vučića nazvao budalom ("Budalo, ne idi u Kinu") a nije završio targetiran na naslovnoj Informera.

@Krpa22

Već sam na ovom mestu citirao košarkašku legendu & filozofa Dušana Duleta Vujoševića:

Svaka mu je ka’ u Nikolića

Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović obznanio je da je izjava bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića u Banjaluci nešto "jako loše i jako ružno".

Ruženje TV N1

U jednoj urbanoj priči za kafanskim stolom hrvatski kolega hoće da uvredi Borislava Mihajlovića Mihiza: "Kakav su to Srbi narod kad kroz prozor izbacuju svoje kraljeve?"

Silom na sedmu

Pre tačno mesec dana u emisiji UPITNIK emitovanoj na RTS prikazan je potresan snimak nasilja: tinejdžeri jedne škole u Aranđelovcu tuku svog vršnjaka koji pokušava da se odbrani od brojnih udaraca.

Justicija na kolenima

Pretnje su u Srbiji mutirale do takvih krajnosti da nas gotovo i ne tangiraju. Sem kad imbecilna presuda nekog suda na njih skrene pažnju.

Miris katarze na Balkanu

"O međunarodnoj politici Bosne i Hercegovine će se odlučivati u Sarajevu", eto, to je rekao Bakir Izetbegović i time duboko uznemirio jarane Dragana Čovića i Aleksandra Vučića!

Dvogodišnjica

"Slušaj, Miša i ja imamo jednu sobu ovdje. I ležaj. Za duvan i hranu, toliko će se nać. Ako se misliš sklanjat, evo ti sigurne kuće!", tutnjala je Tanja Tagirov u mikrofon telefona. To je bilo posle. A svašta je bilo pre toga.

Ljilja & "mrak ekipa"

Čađava mehana na izmaku grada, dernek se opire svitanju, a "mrak ekipa" razbaškarena po ćoškovima i podovima krčme - baška Žarko, baška Milorad, baška Goran, baška Zoran - falšira sve u šesnaest.

Vučićev kadiluk

Nepuna dva meseca posle inauguracije i nepuna četiri meseca pre nego će Prvo osnovno javno tužilaštvo odbaciti krivične prijave novinara napadnutih tokom ustoličenja Aleksandra Vučića...

Horor

"Pa, dobro, majka mu stara, može li jednom bez Vučića?!"

BRANKICA

"Ja sam rekao, gde si baš našao tetku?", prepričavao je Vučić razgovor koji je vodio sa Vulinom. "Onda mi je on rekao: 'Pa to je bilo pre nego što smo ušli u vlast'.
Prva Poslednja