Site name

SRB & JA

Slaviša Lekić

Bivši glavni i odgovorni urednik i vlasnik magazina STATUS, autor nekoliko dokumentarnih filmova i knjiga, nezaposleni novinar, lajavac koji smatra da je prirodno i logično biti protiv režima Aleksandra Vučića i kamarile koja ga okružuje i čvrsto veruje da je bunt protiv vlasti civilizacijska dužnost i moralni, a ne ideološki čin. Nema novinarskih, a od životnih nagrada izdvaja - Milicu, tinejdžerku.

Bolest na vlasti

Ozbiljnom čoveku, pritom vođi, ne priliči kako se busa u grudi junačke jer se četiri puta rukovao sa Trampom. Ako tu grešku opetuje, pa, nosom parajući nebo, obznani da je 25 minuta razgovarao sa Putinom i to na ruskom, onda ta njegova dečja razdraganost klizi u dijagnozu.

9.10.2017

Mekalister i Han - Vučićevi saučesnici

Jednom kad u Srbiji bude uspostavljena građanska država definisana demokratskim poretkom, a verujte mi na reč, jednom do toga mora doći, i kad neki "knjigovođa" popiše porazne posledice demokrature Aleksandra Vučića, u tom negativnom bilansu nasilja zasnovanog na pravu jačeg izdvojiće se i dva lika bez "ić" na kraju prezimena: Mekalister & Han.

2.10.2017