Site name

Dve otvorene nedelje Plavog pozorišta

Dve otvorene nedelje Plavog pozorišta, međunarodnog trening programa za mlade pozorišne i plesne umetnike, održavaju od 16. do 29. jula u Beogradu.

Piše: Danas Online

Beograd 15. jul 2017. 14:41

Foto: Karol Jarek

Program je otvoren za profesionalne i poluprofesionalne glumce, reditelje i ostale pozorišne umetnike, plesače, studente pozorišta i plesa.

Pored upoznavanja sa radom Plavog pozorišta i radionice "Od sebe ka teatru", koju od 24. do 28. jula vodi Nenad Čolić, reditelj Plavog pozorišta, posebnu inovaciju ovogodišnjeg programa predstavlja to što će učesnici imati priliku da se susretnu sa radom gošće iz Poljske, koja dolazi upravo sa izvora tradicije Grotovskog.

To je Kamila Klamut, glumica Teatra Zar/ Grotovski instituta iz Vroclava, koja će voditi radionicu "Štimovanje tela. Svesnost" tokom prve nedelje programa, od 17. do 21. jula, uz asistentkinju Ewu Pasikovsku iz Teatra Zar. Prateći - večernji program će biti otvoren za javnost. Ceo program se održava u Plavom pozorištu u zgradi BIGZ-a u Beogradu, Bulevar vojvode Mišića 17, VI sprat. Više informacija možete naći na sajtu Plavog pozorišta, www.plavopozoriste.com.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.