Site name

Fantomi: Poruka razjedinjenoj opoziciji

Pre neki dan, mi iz Pokreta Ujedinjenih Fantoma PUF, smo dobili poziv iz kabineta predsednika Srbije da dođemo po instrukcije oko novih rušilačkih zadataka.

9

Piše: Pokret Ujedinjenih Fantoma

17. jul 2017. 21:19

I ako se predsedniku žurilo na let za SAD, (Tramp je nestrpljiv da ga vidi), imao je toliko vremena da nas primi u svoj kabinet. Dok smo čekali u hodniku da nas pozove da uđemo,malo smo osluškivali šta se priča iza kulisa predsednikovog kabineta. Šta ćete, profesionalna deformacija.

Nismo baš mogli najbolje da razumemo o čemu sve pričaju, ali neke reči su nam trajno ostale da odzvanjaju u ušima. Citiraćemo neke reči “Moramo da ih ustrojimo u više kolona jer samo ujedinjena opozicija može da nas pobedi na beogradskim izborima“. Čula su se imena saradnika i potencijalnih saradnika vlasti, ali fantomska etika nam ne dozvoljava da ih otkrivamo. Ni ovo nismo smeli da vam kažemo.

Dostavićemo imena listu „Danas“ kao dokaz onoga što smo čuli, sa tim da ne mogu da izlaze sa tim još u javnost. Dok smo se vraćali kući samo smo o tome pričali, a ne o poslu koji smo dobili da obavimo. Fantomi su mislili da ste vi jedinstveni u opoziciji, te smo se iznenadili kada smo suprotno.

Seli smo da popijemo piće da malo dođemo sebi, a u kafani su se vodili abrovi o tome kako bi opozicija trebalo da izađe na predstojeće beogradske izbore. Naćurili smo uši da čujemo šta pričaju građani. “Treba da izađu u jednu, eventualno dve kolone jer sve ostalo je pogubno po opoziciju“, moglo se čuti iz usta građana.

Iznenadili smo se da građani ne razmišljaju isto kao predsednik, jer ono što smo čuli iza kulisa predsednikovog kabineta nije nam se poklapalo sa razmišljanjem građana Srbije. „Opozicija u pet kolona jer sa petokolonašima je najlakše, ja to barem najbolje znam“, tako je predsednik zborio. Ne znamo šta mu je značilo to, petokolonoška, ali vreme će to pokazati. 

Fantomi su zaključili da građani žele da opozicija sedne zajedno za isti sto i dogovori se da ide u jednu, eventualno dve kolone na predstojećim izborima. I fantomi žele konačno da poskidaju maske, promene poslodavca i počnu da se bave nekim časnijim poslom.

Dokažite da reči koje su potekle iz iz kabineta su lažne kao što sve lažno dolazi odande!

povezane vesti

komentari (9)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

dipl. agronom

18. jul 2017.

Opet Srbija iznedrila Rokere s Moravu...samo fali Boris Beli Dron preletacevic PVO...

Andjela

18. jul 2017.

Ma jeste, kako ne.

misa

18. jul 2017.

Kada bi imala za svakog lidera opozicije po jedna fotelja mozda bi se i ujedinili ovako od toga nema nista.

Velja

18. jul 2017.

Opet se neki lažnjaci trpaju u politiku, kopiraju Preletačevića. Sa opozicijom i mogu da se šegače, kod naroda to, očigledno, ne pali.

faruk

18. jul 2017.

Vasi tekstovi sa retkim izuzecima su pismeni i pogadjaju , ali fotografije , figurativno reci polupismene, decije i potpuno vasarski prevazidjene. Steta.

Maja

18. jul 2017.

Samo da se dogovore ko će ostati bez fotelje!

Milka

18. jul 2017.

Bas me interesuje ko u ovo moze da poveruje ?!

Zrenjaninac

18. jul 2017.

Bravo "Fantomi" samo jaaaaakooooo !!!

scoby

19. jul 2017.

Ne pomažu fantomi, kad su Beli Hodači na vlasti...