Site name

Kustendorf među "najkul" festivalima na svetu

Filmski i muzički festival Kustendorf našao se među dvadeset pet "The Coolest Film Festivals in the World" u 2017. godine, prema mišljenju jednog od najčitanijih filmskih portala u Americi, Moviemaker.

26. septembar 2017. 13:40

Ovo je drugi put da se Kustendorf nalazi među najboljim festivalima koje biraju renomirani filmski radnici: scenaristi, reditelji, producenti, kritičari, itd.

"Festivali na našoj listi Coolest Film Festival in the World 2017, dolaze u svim oblicima i veličinama ali svi imaju jednu zajedničku tačku - imaju ono nešto izuzetno zbog čega posetioci ne žele da odu" - obrazložio je svoju odluku Moviemaker.

"Na Kustendorfu vreme staje. Totalno vas opčinjavaju neverovatni međunarodni filmovi, stalne žurke i druženja sa ljudima, kao i fenomenalne priče filmskih majstora", objašnjava Moviemaker zašto je uvrstio Kustendorf u svoju selekciju i dodaje: "Srpski autor i dvostruki dobitnik Zlatne palme Emir Kusturica predsedava zabavom, dovodeći uzore kao što su Džoni Dep, Alfonso Kuaron i Andrej Končalovski za retrospektive i otvorene panel diskusije."

 

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.