Site name

Novi film Sedrika Klapiša

"Vino i vetar" od 7. decembra u bioskopima

Od priznatog reditelja trilogije "Španski apartman" i "Pariz" u bioskope stiže "Vetar i vino", dirljiva i delikatna priča o porodičnim vezama, odraslosti, povratku korenima, vinu i ljubavi, smeštena u prekrasne pejzaže i vinograde Burgundije.

Piše: PROMO

Beograd 07. decembar 2017. 10:51

"Vino i vetar" od 7. decembra u bioskopima

Svečana projekcija filma biće upriličena u četvrtak, 7. decembra u Cineplexx UŠĆE Shopping Center, u okviru događaja Film&Vino koji se po prvi put održava u organizaciji distribucije 2i Film Srbija i Cineplexx-a, i podršku WINE JAM.

Ne propustite Film&Vino događaj uz svečanu projekciju francuskog filma "Vino i vetar" i jedinstvenu priliku da osetite prave emocije, probudite sva čula i zagrejete se uz besplatnu degustaciju vina, sireva, delikatesa i uživate u poklonima koje su za ovu priliku pripremili partneri događaja TemeT Wines, Vinarija Deurić, Vinarija Budimir, Vinoteka,CARPE DIEM - 100% prirodno kozje, ZLATIBORAC , Vinoteka, San Marina Čokolade. Početak događaja rezervisan je za 19.15h kada nas očekuje Wine&Food tasting, sa početkom svečane projekcije u 20h.

"Vino i vetar" je film koji nas vraća nama, našoj porodici, zemlji, korenima, i to je odlična prilika za jedno sasvim novo jedinstveno gastronomsko iskustvo zbog čega će publika na ovaj način moći da oseti prave emocije, probudi sva čula i uživa u ukusima i čaroliji domaćih proizvođača, vina i umetnosti. 

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.