Ne treba nam reinkarnacija Tita 1Foto: Stanislav Milojković

Više hiljada partijski zaposlenih u javnom sektoru napustilo je posao i u toku radnog vremena prisustvovalo mitingu SNS ispred Narodne skupštine u funkciji dalje izgradnje kulta ličnosti Josipa Broza Vučića – novog maršala Tita.

U Narodnoj skupštini bile su zabranjene konferencije za medije. Novi predsednik još nije ni preuzeo dužnost, a već je ukinuo mogućnost normalnog rada narodnih poslanika. Titoizam je totalitarni politički poredak koji ne dozvoljava postojanje opozicije.
Rehabilitacija i reinkarnacija Tita nam nije potrebna. Potrebne su nam državne institucije koje političku mafiju šalju u zatvor, tajkunima naplaćuju poreze, pomažu domaću privredu i poljoprivredu, a ne strane firme…

Aleksandar Vučić je pokazao za pet godina da nije sposoban da to obezbedi i pobegao je od odgovornosti sa mesta predsednika Vlade da bi dobio imunitet od pet godina na mestu predsednika Srbije. Vučić nije napustio mesto predsednika Vlade – on je pobegao sa tog mesta bez rezultata i ispunjenja predizbornih obećanja.

Najnovijom medijskom pozorišnom predstavom za javnost Aleksandar Vučić je krenuo putem diktature, koja vodi u pokušaj promene Ustava Srbije i davanja mnogo većih ovlašćenja predsedniku. Novi Tito želi da postane doživotni predsednik – lažni car Vučić Mali. Moramo se suprotstaviti ovoj karikaturi demokratije u Srbiji.

Autor je predsednik Srpskog pokreta Dveri

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari