Site name

Fantomi: Sram da vas bude (ne)radnici

Pokret ujedinjenih fantoma PUF ne može da podrži štrajk nezadovoljnih radnika širom Srbije, jer kako kažu iz ovog pokreta, ono što je većina proletos posejala, sada ima prilike i da ubira plodove sopstvene setve.

9

Piše: Danas Online

14. jul 2017. 18:51

Fantomi poštuju volju gradjana i zato upućuju podršku Premijerki i Predsedniku Srbije koju su ogromnom većinom izglasani od strane gradjana Srbije, da odvrate štrajkače u svojim zahtevima i vrate se na svoja radna mesta, saopštio je Pokret ujedinjenih fantoma.

Sram da vas bude (ne)radnici ! Danas je privilegija biti zaposlen, a vi se bunite. Predsednik ulaže tolike napore da obezbedi što veći broj investicija, a vi se bunite. Pa jel hoćete da oterate investitore baš sad kad su se izborili da budete najeftinija radna snaga u regionu?! Sram da vas bude! Podmićuju ih vasim parama da dođu, a vi se bunite! Sram da vas bude!

Te vam smeta ovo, te vam smeta ono. Jel hoćete možda pelene,ili da vas hladimo lepezama ?! Jel vi znate da se predsednikov sin svaki dan "čvari" na 50 stepeni na plažama domaćih i stranih destinacija, a nije plaćen za to, pa ne kuka, a vi još plaćeni pa kukate. Sram da vas bude! Zdravi a besni! Izazivate đavola. Malo vam je 42.000 dinara za osmočasovni rad!? Pa ni predsednik nema veću platu ako se uzme u obzir da on dnevno radi 24 časa! Pomnožite 3 x42000. Ispada da predsednik ima manju platu od vas.Sram da vas bude!

Hoćete sudbinu Vulina što je zbog bolesti bio odbijen da služi vojsku, pa danas zbog hendikepa mora samo da se zadovoljava određenim poslovima koje nikom ne bi poželeo da radi. Imamo još mnogo da vam nabrajamo, ali mislimo da vam je i ovo dovoljno. Fantomi su samo jednom odbili da rade ,kada je traženo da sruše Kurir i Danas, pa su ih odmah zamenili finansiskim fantomima. Jel to hoćeta da vam nađu zamenu? Sram da vas bude.

Hoćete da razmišljate svojom glavom u kapitalizmu? E, pa to ne ide.Fantomi vam savetuju da treba da razmišljate svojom glavom, naročito na dan sledećih izbora! "Sram da vas bude (ne)radnici ", zaključuje se u saopštenju Pokreta ujedinjenih fantoma.

povezane vesti

Fantomi: Pismo od tetke rešetke 1 deo!

4

Piše: Pokret ujedinjenih fantoma

Otvoreno čestitka Murti

3

Piše: Pokret ujedinjenih fantoma

komentari (9)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

dipl. agronom

15. jul 2017.

Samo nicu kolumnisti...!?

Misa

15. jul 2017.

Haha .. bravo fantomi ..predivna kolumna .

Zrenjaninac

15. jul 2017.

Momci,svaka Vam cast,al'''' "oni" ni satiru ne razumeju !!!!!

Nada Latinović

15. jul 2017.

Prosto da čovek ne poveruje šta se dešava u Srbiji i to na ovoj vrućini. Neki PUF pod fantomkama digao se protiv ljudi koji širom Srbije štrajkuju zbog niskih plata i lošeg života. S pravom. Očigledno je da članovi tzv. PUF nikada nisu ništa fizički radili, već su zarađivli na pretnjama i ucenama. To podseća na borbu iranskog "pazdarana" protiv urugvajskog "tupamarosa". Nije valjda da je Srbija došla na te grane.

Nebojša Jaćović

15. jul 2017.

Kako ovi prodju test da nisu roboti

boban m.

16. jul 2017.

nebojsa jacovicu , kad ga ti prodjes onda mogu i oni

milos

16. jul 2017.

Ovi su cak zbunjeni kako da napisu poruku, cirilicom ili latinicom.

Mirko

16. jul 2017.

Duhovito i poucno.

Zrenjanin - Petrovgrad - Veliki Bečkerek

19. jul 2017.

Gospoda fantomi pokušavaju da uhvate talas BELOG i ogrebu se za koji glas. Ovaj sastav čince Minja Pernat bivša vedeta DS (preko kojeg je dobio otpremninu od NIS-a pa prešao u Srbija Gas), SDS(prešao kada je DS pukao pa izbačen naglavčke kad je pokušao da smeni predsednika gradskog odbora ), Levica Srbije(pritrčao Borku čim je ovaj formirao stranku pa pobeže od njega kad je video da nema vajde) i Miljan Čičić nekada PR gradskog odbora DS koji je nakon kraha DS kucao na vrata raznih stranaka (NOVA, LSV, nekoliko grupa gradjana) dok ga konačno ne udomiše prvo SDS pa posle na kratko i Levica. Tokom kampanje virili su Belom iz guze kako bi stvorili sliku da ih on podržava a zapravo su njih dvojica prototipi onoga što danas pokušavaju da karikiraju. p.s. Dražo gotivan si lik, odličan novinar, razmisli koliko štetiš samom sebi družeći se sa takvim ljudima.