Site name

Vlada Srbije laže "kralja"

* Ta bratija uzajamnog uvažavanja do obožavanja najpre opljačka državna i opštenarodna dobra, a onda međusobno podele priznanja za dobro urađen posao

Staro pravilo parlamentarne monarhije glasi: "Kralj kraljuje, a Vlada vlada". Srbija, međutim, nije parlamentarna nego "kupleraj monarhija" u kojoj Vlada ne vrši vlast nego laže našeg "kralja", pa ne zna za Boga.

4

Piše: Milojko Pantić

19. jul 2017. 14:30

Zato ja, u ime svih onih koji iz "sitnosopstveničkih" i "nepatriotskih" razloga odbijaju da budu podanici, našem nepotkupljivom, skromnom, dostojanstvenom, pravednom, pažljivom, razumnom, hrabrom i dalekovidom "kralju" i pišem ovo pismo istine.

Najveća od čitavog niza laži koje su tvoji podanici iz oblasti finansija izrekli prošle nedelje glasi: "Država je sve bogatija jer je budžet sve puniji". Istina glasi: Vladin budžet je puniji iz godine u godinu, a građani su u isto vreme sve siromašniji. Dva su osnovna razloga takvog stanja stvari. Prvi razlog je pored smanjenja plata i penzija, taj što prihodi od poreza u budžetu ne rastu zbog povećanja proizvodnje, zaposlenosti i standarda stanovništva, već zbog bezdušnog povećanja svih vrsta poreza i akciza, pa dok traje traje.

Drugi razlog što je Vlada sve bogatija a građani sve siromašniji, "kralju" naš dobri, jesu neviđene pljačke i krađe tvojih podanika iz vladajuće koalicije. Jaz između njihove retorike i naše političke i ekonomske stvarnosti je nepremostiv. Iza njihovog kvazipatriotizma, iza navodne ljubavi i zaklinjanja u državu i naciju, krije se najveća pljačka u istoriji Srbije. Suština njihove vlasti jeste neviđena pohlepa kojom je zatrovana ogromna većina tih tvojih podanika i zato te oni obožavaju. Krađa i otimanje privatne svojine kao što je slučaj Savamale, dečja su igra prema pljački našeg novca iz Vladinog budžeta preko nameštenih javnih tendera za poslove koji često i ne postoje. Ta bratija uzajamnog uvažavanja do obožavanja najpre opljačka državna i opštenarodna dobra, a onda međusobno podele priznanja za dobro urađen posao.

I na kraju, mudri naš "kralju", neko te od tih tvojih lopovskih saradnika pogrešno savetuje, pa ti komentarišeš svaki nespokoj svakog svog građanina. Prošle nedelje si povodom hapšenja Dejana Anđusa rekao, citiram: "Neka državni organi rade svoj posao. Neka sve ispitaju. Evo i mene. Da li neko može da kaže da sam ja nekome uzeo novac?" (kraj citata). Tvoji državni organi bi i ovako i onako radili svoj posao, ali kad ti kažeš da i tebe ispitaju, neverne Tome odmah pomisle, našeg "kralja" nešto muči čim traži potvrdu da je čist.

Ne dozvoli da se o tome priča i čuvaj se lopovskih "petokolonaša", dobri naš i plemeniti "kralju" kupleraj demokratije. U ime onih koji nisu "izdajnici" nego ne vole tebe zbog okruženja, verujući u onu narodnu izreku "S kim si takav si", pozdravlja te Milojko Pantić.

povezane vesti

komentari (4)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Prijateljski komentar

19. jul 2017.

Dragi Milojko, iako ste potpuno u pravu, tema ekonomskog razaranja Srbije je isuviše ozbiljna da bi bila obrađena u ovako kratkom tekstu. Treba pogledati predavanja i intervjue Branka Dragaša, Dragana Petrovića i Slobodana Komazeca. Ovi ljudi toliko jasno objašnjavaju način rasturanja Srbije da to može da razume svaki građanin! Istina, kad sve to odslušate uhvati vas strah, tuga i krajnja neverica da neko može to da radi sa sopstvenom zemljom i narodom. Vreme je za hitnu akciju jer sve procene govore da osim što ekonomiju više nemamo, Srba fizički više neće biti na ovim prostorima za oko 80 godina!

Opljackani penzioner

19. jul 2017.

Зликовац Вучић је до сада из моје куће отео око 260 000динара.Искрено сам се надао да ће да му авион падне у океан,иако знам да би он успео да доплива до Европе јер он је свемоћан.Вучићу лопино врати ми моје паре,немој њима да храниш твоје јајаре.Објавите ми коментар,стојим иза сваке речи ако буде проблема сам ћу да се јавим његовим СС трупама.

Vesna

19. jul 2017.

Milojko Panticu, gospodine, kapa dole!!!!

Jeremija

19. jul 2017.

Istina boli. I nas pravednike, također. Nemoć i agonija. Nakupilo se brate, ko nikada. Sve jajare i pljačkaši se učlanili i dijele narodnu sirotinjsku imovinu. Samo se naslonili na prethodnike i poboljšali metode. Niko im ništa ne može. Svi jedni druge drže u šaci kompromitujućim materijalima.... Ovo je kataklizma.