Fantomi: Vulin kao Laki Topalović 1

Fantomi su nedavno čuli od nekih oficira kako su uhvatili ministra Vulina da krišom kači svoju sliku na zidu jedne kancelarije u kasarni na Topčideru. Je li bre šta to radiš upitali su ga oficiri?

Pa kačim svoju sliku, odgovorio im je on. Valjda sam ja začetnik ovih novih reformi u resoru odbrane. Vraćaj dedinu sliku (jedna zaostala Titova slika još iz JNA) da na tebi ne bismo probali tek pristigle ruske migove. Dobro ja sam samo probao kako izgleda. Tako se ministar pored uloge Če Gevare našao i ulozi Lakija Topalovića. Kada su mu oficiri pripretili da će ga ocinkariti Vučiću skamenio se od straha da ova vest ne dođe do njega. Sada je Laki malo nervozan. Jao šta sada da radim ako me prijave Vučiću, pitao se ministar vojni. Valjda me neće smeniti? Ma neće tešio se ministar jer od njega i Neše Sline nema većih poltrona. Brzo je ministar došao na ideju da preduhitri oficire u svojoj nameri da ga prijave Vučiću. Predložiće da se slike sa Vučićevim likom okače u sve kasarne Vojske Srbije kao i sve ostale institucije. Tako će zavarati trag za svoju malu podvalu.

Sa tavana je skinuo svoje albume sa slikama kako bi našao neku adekvatnu Vučićevu fotografiju koja bi bila najbolja da se uveliča i urami. U prvom albumu nije mogao nikako da pronađe njegovu fotografiju od silnih slika neke žene sa crvenom ružom u kosi i njenim suprugom. U drugom albumu bilo je Vučićevih slika, ali nigde on sam . Sve su mu slike bile sa Šešeljem i Nikolićem. Posebno simpatična slika mu je bila kad Vučić nosi gajbu piva Nikoliću i Šešelju. Namučio se ministar tražeći dok nije naišao na njegovu sliku kako stoji kao poslanik za govornicom u Skupštini Srbije. To je ona kada je vikao da će za jednog Srbina ubiti sto Muslimana. Jao ne znam da li ćemu se ta sada sviđati, razmišljao je Vulin.Pozvao je premijerku da je pita da li ona možda ima neku noviju sliku. Jao nemam, moje sve slike su sa gej parade. Pa zar ne viču neki Vučiću pederu. Ma viču ali nisam uspela da ga ubedim da ide samnom na prajd. Valjda se još stidi. Pozovi Nešu drota on sigurno ima neku njegovu sliku. Pozvao je Nešu. Zdravo Nešo imaš neku sliku predsednika Vučića kako stoji sam? Jao imam puno njegovih slika ali svuda sam ja sa njime. Da li bi neka od tih mogla da se iskoristi? Pa mogla bi svaka jer se ja ni na jednoj ne vidim, zato što sam na svakoj u zadnjici predsednika Vučića. Super viknuo je Vulin. Sav srećan uzeo je sliku i otrčao da ih uveliča pa što pre da ode da se pohvali Predsedniku za svoje namere.

Pokret Ujedinjenih Fantoma

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari