Fantomi : I mi AšoV za trku imamo! (VIDEO) 1

Znajući da se pribižavaju beogradski izbori Pokret ujedinjenih fantoma doneo je odluku da na vreme krene u svoje predizborne radnje. Najznačajnija aktivnost za fantome svakako predstavlja obilazak sigurnih i kapilarnih glasova po večnim kućama Beograda.

Praksa iz prethodnih predizbornih ciklusa pokazala je da ko ovu predizbornu aktivnost dobro odradi može isto tako da očekuje i dobar izborni rezultat. Fantomi su ovu predizbornu kampanju popularno nazvali „večna kuća – večni glas“. Znali su da neće ići lako jer i drugi to isto rade i konkurencija je izuzetno velika.

Zadatak bez odlaganja morao je odma biti izvršen i zato su fatnomi uzeli svoje ašove i krenuli u obilazak sigurnih glasova po groblju u malom Požarevcu. Dok su se pripemali za razgovor sa biračima u njihovoj neposrednoj blizini iznenada se čuo udar ašova . Sakrili su se iza jednog spomenika kako bi videli šta se to čuje. „Još neko kopa“ , uzviknuli su fantomi. Kad su malo bolje pogledali , imali su šta i da vide. U akciju su krenuli i poglavari vladajuće stranke. „Kilometri i kilometri uredjenih staza, obnova parcela“…..bila su samo od nekih obećanja koja su tom prilikom bila izgovorena od strane Ace.

„Dokle bre više sa praznim obećanjima, pa već pet godina slušamo jedno te isto , a predizborna obećanja ostanu samo mrtvo slovo na papiru kada prodju izbori „, rekao je jedan od birača Vučićima. Šokirani šta su tom prilikom mogli da čuju i vide fantomi su počeli da se smeju, pa su time uznemirili najvećeg „grobara“ Srbije. Odlučno su napustili večna lovišta.

Posao je ovog puta ostao neodradjen , ali fantomi će sigurno ispuniti svoj cilj i nastaviti svoje aktivnost jer su čvrsto rešeni da PUFnu sadašnju vlast na predstojaćim beogradskim izborima.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ot-E_QGUsTs]

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari