Site name

Kredit nepostojećoj teretani

* Partijski reket na sve kredite iz Fonda za razvoj uobičajeno iznosi 30 odsto

Kredit od 30 miliona dinara Sportskoj akademiji Kočović za teretanu na Zemunskom keju za koju ni ašov nije uboden, još jedan je primer neometane pljačke građana Srbije preko Fonda za razvoj iz kojeg su već bačene više od dve milijarde evra.

1

25. oktobar 2017. 15:00

Kredit nepostojećoj teretani

Ovaj kredit je takođe potvrda da Fond za razvoj bivšoj, i aktuelnoj vlasti, služi za finansiranje stranačke kase i pojedinaca bliskih vladajućoj većini. Naime, otac direktora Akademije Dragoljub Kočović je nekadašnji funkcioner Jugoslovenske levice, bliski prijatelj porodice Milošević i pomoćnik ministra za sport u drugoj vladi Mirka Marjanovića. Danas je v. d. podsekretara (?!) u Sekretarijatu za sport i omladinu Grada Beograda, što znači da je veze sa SPS-om i JUL-om zamenio saradnjom sa SNS i gradskom vlašću.

Partijski reket na sve kredite iz Fonda za razvoj uobičajeno iznosi 30 odsto. Kredite u 99 odsto slučajeva dobijaju unapred dogovorene firme, utvrdio je Saša Radulović dok je pet meseci bio ministar privrede. Kao ministar, on je ove kredite zaustavio, ali je po njegovom napuštanju funkcije, pljačka do današnjeg dana nastavljena.

Opštinski odbor Dosta je bilo Zemun

 

povezane vesti

Završi Megatrend pa pali i žari

0

Piše: Miloš Vukosavljević

Ko to tamo širi mržnju

0

Piše: Vesna Pešić

Igrali smo se rijalitija

0

Piše: Slobodan Jovanović

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Miki

25. oktobar 2017.

Svaka cast! O ovome treba svi da pisu, sve naslovne novine, vesti, dnevnik.. naravno, Danas ce objaviti i to je to.. podrska za Radula i njegov tim.