Site name

Opozicione stranke tvrde da Kruševac u medijskom smislu podseća na severnokorejski model

Bratislav Gašić de fakto urednik svih lokalnih medija

* Opozicione političke organizacije na lokalu već više od pola decenije nisu dobile ni jednu jedinu sekunde emitovanja

Pet godina aktuelne SNS-SPS vlasti u Kruševcu i Srbiji i isto toliko godina medijskog mraka i cenzure! Ne postoji nijedan razlog niti argument koji bi opravdao rad lokalnih medija u Kruševcu koji opozicione političke organizacije na lokalu već više od pola decenije nisu udostojile ni jedne jedine sekunde emitovanja niti jedne jedine pisane reči na bilo kojoj lokalnoj televiziji ili pisanom mediju u gradu!

6

06. novembar 2017. 17:00

Bratislav Gašić de fakto urednik svih lokalnih medija

Foto: FreeImages / Cierpki

Podsećamo da se svi mediji u Gradu finansiraju iz budžeta Grada Kruševca, i to onog istog budžeta koji se puni i novcem apsolutno svih građana, kako nas iz opozicije i građana koji podržavaju neku od opozicionih stranaka, tako i stranaka na vlasti i građana koji podržavaju aktuelnu vlast! Više od 20 procenata građana Kruševca koji na izborima nisu glasali za Srpsku naprednu stranku i njenih dvadesetak koalicionih partnera nisu u prilici da vide svoje političke predstavnike na lokalnim medijima, pa Kruševac u medijskom smislu podseća na severnokorejski Pjongjang.

S obzirom da je direktor Bratislav Gašić de fakto urednik svih lokalnih medija, postavljamo pitanje da li je odlično sproveden medijski mrak u Kruševcu bio glavna preporuka državnom vrhu za funkciju koju sada obavlja?

I pored jasne kritike Evropske federacije novinara da je Srbija najgore medijski cenzurisana, ništa se i dalje nije promenilo u tom pogledu. Oštro osuđujemo takvo ponašanje većine lokalnih medija u Kruševcu, koji su za potrebe javnog informisanja iz budžeta Grada u prethodnih pet godina dobili ukupno više od 60 miliona dinara za objektivno i pravovremeno informisanje o svemu što se događa u Gradu i okolini, a godinama potpuno ignorišu sa jasnom lošom namerom nas opozicione političke organizacije, ne poštujući zakon ni demokratske vrednosti koje smo kao društvo i Grad dužni da negujemo.

Gradske organizacije u Kruševcu: Demokratske stranke Srbije, Dosta je bilo, Dveri, Levice Srbije i Narodne stranke

povezane vesti

komentari (6)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Gaga86

06. novembar 2017.

Ne mogu nista Vucicu, pa onda pokusaju da udare na Vulina, sada na Batu Gasica, providna igra opozicije.

Ljilja

06. novembar 2017.

List Danas stvarno prelazi sve moguće granice.

Zorana

06. novembar 2017.

Bitno je da nema saginjanja .

,

07. novembar 2017.

Kič.

coa

07. novembar 2017.

"Više od 20 procenata građana Kruševca koji na izborima nisu glasali za Srpsku naprednu stranku " evo ga glavni razlog objavljivanja ovog clanka. Dobri moji, da biste ostvarili rezultat veci od 20 % morate imati definisane ciljeve i politiku, ne dobijaju se izbori kukanjem i optuzivanjem, proslo je to vreme.

Predrag

07. novembar 2017.

Po komentarima,gradjani Tog dela Srbije su prezadovoljni pozicijom u kojoj se nalaze. Ajde onda da im se niko ne meša u stanje ",blagostanja". Lepite i divote živlhenja u konclageru. Živelu.