Site name

Antidot odgovor na reagovanje Saše Jankovića

Zatražite da Ministarstvo odbrane objavi vaš vojni karton

Gospodine Jankoviću,

1

Piše: Marko Matić

29. decembar 2017. 14:00

Zatražite da Ministarstvo odbrane objavi vaš vojni karton

I Vi i Vaši saradnici ste dobro znali da radimo dosije o Vama nedeljama unazad. Znali ste da nam ni BIA ne dozvoljava da saznamo šta je u tajnom dosijeu, kao što nam Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije ne dozvoljavaju da vidimo Vaš karton bez Vaše dozvole! Molili smo Vas da dozvolite da karton vidimo, ili bar da nam vi kažete gde ste služili vojni rok i gde ste bili na ratištu, kao što ste sami izjavili 9. marta ove godine, tokom kampanje za predsednika Srbije u kojoj ste učestvovali.

A i Vi i Vaši saradnici ste ćutali, nedeljama!

Gospodine Jankoviću, znali ste i posle razgovora naših novinara sa Vašim saradnikom Budimirom Delićem da imamo podatke tajnog dosijea o Vama i da smo otkrili da je on Vaš blizak prijatelj iz BIA, ali ste nastavili da se krijete i ćutite.

Zašto preko Danasa, Bete, N1, B92 ili nekog drugog Vama bliskog medija niste odgovorili da li ste tokom 2000. godine, u vreme kada su odredi smrti Resora državne bezbednosti ubijali po Srbiji političke protivnike, Vi konkurisali i želeli da budete deo tog tima? Da li ste 2003. godine, dok ste bili u OEBS-u vaše usluge ponudili BIA?

Da li ste Budimira Delića upoznali baš tad i od tad ste nerazdvojno bliski?

Gospodine Jankoviću,

Detaljno smo pročitali Vašu, nazovireakciju, i jasno nam je da svesno izbegavate da odgovorite na makar jednu od brojnih činjenica koje smo o vama objavili. Baš zato manipulišete i zamenjujete fakte.

Netačno saopštavate da mi tvrdimo da ste bili u Vukovaru i Bosni na ratištu! Ne tvrdimo!

Vi ste sami izjavili da ste bili na ratištu, ali krijete gde je to bilo.

Zatražite po proceduri od Ministarstva odbrane Vaš vojni karton i objavite ga, ili bar sami recite na kom ste to ratištu 1991. godine bili.

Vi i Vaš prijatelj Rodoljub Šabić zatražite od direktora BIA da se skine oznaka tajnosti sa predmeta, čiji broj mi imamo i neka objave šta se u tom predmetu nalazi.

U ime Antidot tima, glavni i odgovorni urednik

povezane vesti

Laž kao način vladanja

4

Piše: Nebojša Milosavljević

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Zorana

29. decembar 2017.

Koliko znam postojala je vojna obaveza za sposobne. E, sada sto je nas ministar vojni bio u to vreme nesposoban i stekao brojne komplekse, to je drugi problem.