SNS je postao azil za one protiv kojih je bio 1Foto: Medija centar

Već nekoliko decenija živim i radim u Beogradu, ovde je moja porodica, ovde su moji prijatelji, poslovni saradnici i ja sam neraskidivo vezan za našu prestonicu.

A duša me boli kada vidim kako ona propada pod vlašću Vučićevih našminkanih radikala i Dinkićevih „stručnjaka“ iz zloglasne organizacije G17+ koji su preleteli pod Vučićev šinjel odmah nakon raspada Dinkićevih lažnih Ujedinjenih regiona Srbije da bi nastavili da rade ono što su, nažalost, uspešno radili sve vreme, a to je muljanje, nezakonito bogaćenje na račun poreskih obveznika i upropašćavanje Srbije!

Ja sam čovek koji jednostavno ne može, čak i da hoće, da mirno sedi i posmatra kako se rastače imovina Beograda i Srbije, kako se nameštaju tenderi, kako se devastira Beograd u priobalju ali i širom grada, kako se vrhuška iz Vučićevog okruženja ubrzano i nelegalno bogati dok su građani sve siromašniji. S druge strane, imamo opoziciju čiji su lideri na političkoj sceni duže od dve decenije i koji ništa dobro nisu uradili za Beograd i Srbiju.

Kada je Nikolić postao predsednik Srbije, ostavio je SNS na čuvanje Vučiću a ovaj mu je preoteo partiju, najurio sve Tomine kadrove i na njihova mesta doveo je Dinkićeve i kadrove Demokratske stranke. SNS je tako postao azil za sve one bitange protiv kojih se borio dok je Toma bio predsednik, to je klasičan partijski puč i prevara kakva nije viđena u Srbiji!

Pa nisu oni izvorni naprednjaci pet godina po kiši i po snegu lepili plakate protiv Dinkića, Vesića, Jelene Trivan i Malog da bi ovi, odmah po Vučićevom preuzimanju SNS, preleteli u njihovu partiju da bi kasnije isterali iz nje sve one stare, izvorne, iskrene naprednjake?! Meni stvarno nije jasno kako svi oni naprednjaci koji su se borili protiv Tadića, Dinkića, Dačića, Ljajića, Palme i Krkobabića mogu i dalje da podržavaju Vučića, koji ih je izdao i ušao u koaliciju sa onima iz „bivšeg režima“ koji su, po Vučićevim rečima, „opljačkali sirotinju Srbije“?!

Autor je bivši član SNS i kandidat Narodne radničke partije za gradonačelnika Beograda

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari