Novo

Čitaj domaće

Šta nam javlja The Onion, satirični portal sa kog je predsednik Srbije Aleksandar Vučić „skinuo“ podatak da u SAD na svakih 10 sekundi gine po jedan perač prozora.

Veselji: Opozicija neka protestuje zbog Vučićevih izjava

Predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji je na konferencije za novinare nakon sednice Predsedništva skupštine govorio o izjavama predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom njegove posete Kosovu, prenosi RTK.

Vučić: Pokazna vežba umesto parade

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće biti organizovana vojna parada, već da će za mesec ili dva biti održana velika pokazna vežba kako bi se utvrdilo za šta je vojska sposobna.

Đilas i Vesić

Reći da jedna sudska presuda i to prvostepena, po kojoj vladajuća Srpska napredna stranka treba da uplati 300.000 dinara opozicionom prvaku Đilasu zbog povrede časti i ugleda, može bilo šta da promeni u Srbiji, bilo bi smešno i budalasto.

Bojkot je mač sa dve oštrice

Eventualni bojkot nekih narednih izbora za Savez za Srbiju predstavljao bi mač sa dve oštrice; s jedne strane, bojkotom bi se mogla probuditi svest građana ali i međunarodne zajednice da u državi nešto ne funkcioniše…

Nadzor koči uvid u ocene

Postupak nadzora koji sprovodi poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti prema Ministarstvu prosvete povodom servisa esDnevnik, još uvek nije okončan, a od završetka tog postupka zavisi kada će roditelji dobiti naloge za pristup elektronskom dnevniku.

Aleksndrovac očekuje rekordan broj posetilaca za 55-u „ Župsku berbu “

U Aleksandrovcu je sve spremno za početak 55-te privredno- turističke manifestacije „Župska berba“ koja se ove godine održava pod geslom „Moja Župa , moja Okeanija – od slavskog kolača zemlja svečanija“ preuzetim iz pesme „Moja Župa, moja Okeanija“ Milosava Buce Mirkovića (1932-2013) pesnika, dramskog pisaca , pozorišnog i književnog kritičara i idejnog tvorca manifestacije „Župska berba“.

Aktiviran biber sprej na aerodromu u Podgorici

Oko 11 sati na Aerodromu Podgorica nepoznata osoba aktivirala je najvjerovatnije biber sprej i to na ulazu u zgradu terminala, saopšteno je iz te kompanije, prenosi RSE.

Zakupac nestao, dugovi ostali

Pred kapijama zrenjaninskog Radijatora od jutros blokada stotinu radnika. Na ovaj potez ih je navelo raskidanje ugovora o radu od strane poslodavca, beogradske firme “Nodular” koja je bila u zakupu u zrenjaninskom Radijatoru, kao i saznanje da je tokom jučerašnjeg dana odnesena roba iz magacina i proizvodi na zalihama.

Brnabić: Rijaliti programi nisu specifičnost Srbije

Premijerka Srbije Ana Brnabić kaže rijaliti programi nisu specifičnost Srbije, da postoje u svim zemljama i da su jako popularni. Ona je navela primer porodice Kardašijan u Americi koja je postala popularna upravo zahvaljujući rijalitiju.

Osmospratnica na Voždovcu se prodaje umesto da se ruši

Iako postoji izvršno rešenje o rušenju zgrade na Lekinom brdu, u ulici Rada Neimara 19, nadležni još uvek ništa nisu preduzeli da uklone objekat koji se izdiže na osam spratova bez ikakve građevinske dozvole, na terenu gde je dozvoljena gradnja do dva sprata sa potkrovljem.

Nataša Kandić: Vlast nameće Dikovića kao heroja

Nataša Kandić, osnivačica Fonda za humanitarno pravo (FHP), ističe za Danas da je penzionisanje doskorašnjeg načelnika Generalštaba Vojske Srbije LJubiše Dikovića pokušaj prikrivanja pritisaka međunarodne zajednice da Diković bude sklonjen sa te funkcije.

Prva Poslednja