Novo

Loše spolja, a trulo iznutra

Muška rukometna reprezentacija Srbije otišla je tiho na Svetsko prvenstvo i bez očekivanja javnosti da će napraviti nešto zapaženo u Nemačkoj i Danskoj.

CINS: Nedozvoljena donacija SNS-u od 1,3 miliona evra

Srpska napredna stranka (SNS) dobila je na poklon prostorije na Novom Beogradu čija je vrednost oko 1,3 miliona evra, što prevazilazi zakonom dozvoljeni limit, objavio je Centar za istraživačko novinarstvo (CINS).

Tuvalu: Nezaboravna rajska lepota

Imam školsku drugaricu koju čujem i vidim s vremena na vreme, obično se viđamo onda kada se vrati sa nekog od egzotičnih putovanja.

„Ledeni breg“ i Holokaust

O Holokaustu iz ugla počinilaca zločina govori predstava „Ledene doktrine“ pozorišne trupe Metanoia Artopedia iz Segedina, čije je gostovanje u Zrenjaninu organizovala Jevrejska opština Zrenjanin.

RTS: Nema javnog servisa na svetu koji je svima po volji

Sa više različitih političkih i medijskih adresa RTS je proteklih dana bio kritikovan zbog načina na koji je u informativnom programu naše kuće bila obeležena godišnjica ubistva lidera Građanske inicijative Olivera Ivanovića.

Top osam se kuje u Monaku

Nakon izuzetno lošeg izdanja u prethodnom kolu i poraza koji je na kraju bio i krajnje podnošljiv, s obzirom na razliku koja je u jednom trenutku prelazila i „20. podeok“ (68:72), košarkaši Partizana će u večerašnjem revanšu na terenu Monaka pokušati da poprave utisak.

Vučićeva tiha poseta Davosu

Uz primetno manju pompu nego prethodnih godina predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će stići u živopisno mondensko skijalište Davos Kloster, gde se održava tradicionalni Svetski ekonomski forum u kom će se okupiti oko 3.000 najuticajnijih političara i biznismena iz 114 zemalja.

Predsednik Zimbabvea otkazao prisustvo u Davosu zbog protesta u zemlji

ReutersPredsednik Mnangava je u Evropi trebalo da zatraži sredstva za Zimbabve Predsednik Zimbabvea Emerson Mnangagva otkazao je posetu Evropi nakon što su nasilni protesti izbili u njegovoj domovini. Mnangagva je trebalo da prisustvuje Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, gde se očekivalo da će tražiti neophodna sredstva za Zimbabve. Ministri iz vlade tvrde da opozicioni Pokret […]

PrvaPoslednja