Site name

Smederevci pozvani da podrže osnivanje stranke DJB

Pokret "Dosta je bilo" pozvao je građane Smedereva da postanu osnivači stranke "Dosta je bilo" i da potpisivanjem izjave o njenom osnivanju učestvuju u formiranju "profesionalne političke organizacije koja će se boriti protiv partokratije, partijskog zapošljavanja i parazitskog sistema koji je uništio državu".

2

Piše: Dejan Đorić

Smederevo 16. januar 2017. 09:28

Kako navode, političke stranke su potrebne svakom društvu, „samo ne uništiteljske i parazitske. Poručuju da je Srbiji potrebna nova politička scena "nova levica, novi centar, nova desnica, novi ljudi i nova pravila igre."

U saopštenju se ocenjuje da je pokret "Dosta je bilo", zbog svog jasnog programa i doslednosti principima, postao lider opozicije po podršci koju mu građani daju i da prerasta u stranku "sa ciljem da pobedi na izborima, promeni Srbiju i napravi zdrav sistem."

Dosta je bilo podseća da je za osnivanje stranke potrebno 10.000 potpisa, pa pozivaju sve građane da podrže osnivanje stranke i daju svoj potpis u prostorijama Dosta je bilo Smederevo, (TC Don Žon, lokal br. 29), u utorak i sredu, od 13.00 do 19.00 časova. Građani su zamoljeni da ponesu ličnu kartu, uz podsećanje da se davanjem saglasnosti na osnivanje stranke ne postaje član.

"Pridružite nam se u stvaranju stranke koja će praviti nov sistem, koja će biti temelj potpuno nove, zdrave političke scene sa novim pravilima igre. Pokret "Dosta je bilo" prerasta u političku stranku centra. Pobedićemo na izborima i konačno napraviti od Srbije zemlju u kojoj se rado i lepo živi", navodi se u saopštenju dostavljenom Danasu.

Najveće iznenađenje lokalnih izbora 2016. Pokret "Dosta je bilo" ima pet, od ukupno 70 odbornika u Skupštini grada Smedereva (SNS – 44, SPS – 9, DS – 5, DSS/Dveri – 4, Zajedno za Srbiju - 3).

povezane vesti

komentari (2)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

baka

16. januar 2017.

"U saopštenju se ocenjuje da je pokret "Dosta je bilo", zbog svog jasnog programa i doslednosti principima, postao lider opozicije po podršci koju mu građani daju i da prerasta u stranku "sa ciljem da pobedi na izborima, promeni Srbiju i napravi zdrav sistem." E, najvise mi se svidja ovaj JASNI program u kome NEMA politike! Kakva je to POLITICKA partija za koju niko ne zna sta misli o NATO, Kosovu, ratnim zlocinima, ljudskim pravima... Oni samo o PARTOKRATIJI, a svi bili deo estabilismenta! Po cemu se oni razlikuju od SNS? Desna politika, autokratski vodja, demagoski nastupi sa pevanjem i tapsanjem, porodice smestene u lokalne samouprave... A skromnost im ocigledno NIJE vrlina, kada misle da su najbolji.

Dosta je bilo Eu

16. januar 2017.

Naravno, podržavam Dosta je bilo evrointegracija. Srbija i sloboda nemaju alternativu!