Site name

SDS traži hitnu istragu protiv Malog

Socijaldemokratska stranka i gradski odbor SDS Beograd traže hitno pokretanje istrage povodom navoda o koruptivnim radnjama gradonačelnika Beograda Siniše Malog, saopštila je danas ta stranka.

3

Piše: Fonet

Beograd 17. februar 2017. 13:10

Foto: Beoinfo

"Dok nas zamajavaju prebrojavanjem koji je opštinski odbor u SNS koga podržao, šta su odlučili mesni odbori u Bajmoku i Dobrnju, očekuju da zaboravimo slučaj gradonačelnika Beograda Sinišu Malog i njegove kriminalne aktivnosti po principu svakog čuda tri dana dosta", navodi SDS.

U SDS smatraju da je obaveza nadležnih organa da pokrenu istragu protiv gradonačelnika Siniše Malog kada dobiju saznanja da je organizovao suspenziju Ustava i rušenje u izbornoj noći u Savamali.

Prema SDS, nadležni treba da pitaju Malog i o poreklu novca za nekretnine širom sveta "kojih ima toliko da ni sam ne zna da ih pobroji".

Insistiramo da o nevinosti ili krivici Siniše Malog saznajemo iz rezultata zvanične istrage, a ne da nam to saopštava premijer u televizijskom nastupu rečima "Siniša je moj drugar", navodi SDS.  

povezane vesti

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

surfin'' bird

17. februar 2017.

Ako je ovaj lik kupio sudiju da bi dobio decu, ne vidim razlog zbog cega ne bi kupio bilo koga drugog za ostale afere. Pogotovo jer je pravosudje dno dna.

vitez

17. februar 2017.

Ovaj lik je prevarant na kvadrat. Beograđani upitajte se kako je vodio grad, uzeo od sirotinje, sve živo poskupelo a najviše troškovi sahrane.

Pera

18. februar 2017.

Tri dana drame i to je to. A zakon a sud a odgovornost. Da li su mediji postali virtuelna lomaca za prekrsioce zakona te shvatise kada ih ugasis nista se ne desava.