Site name

Tomislav Nikolić pozvao na strpljenje

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nije želeo da odgovara na pitanja novinara, pozivajući ih na strpljenje."Sačekajte još malo", kratko je rekao Nikolić upitan da li želi da da izjavu.

1

Piše: Danas Online

Beograd 17. februar 2017. 13:46

Sastanak Nikolića i Kerna Foto: EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Nekoliko novinarskih ekipa sačekalo je predsednika u Palati Srbija posle sastanka sa austrijskim kancelarom Kristijanom Kernom kako bi mu postavili pitanja u vezi sa njegovom eventualnom kandidaturom za novi petogodišnji mandat.

Tenzije u odnosima Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, zbog najavljenih predsedničkih kandidatura, uzburkale su političku scenu Srbije, ali se niko od njih nije konkretno oglasio o tome.

Vučić je na konferenciji za medije sa austrijskim kancelarom Kristijanom Kernom rekao da se tom prilikom neće baviti dnevnopolitičkim stvarima, kao i da može da kaže samo pozitivne reči o Nikoliću.

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

diogen

17. februar 2017.

Riality uzivo.Ne samo da se igraju politikom,gradjanima vec i svojim clanovima koji im sluze kao marketinski ukras.A sta ako se Vucic povuce a vi tracili vreme na sastancima i umesto desetominutnog aplauza Vucicu kao po komandi sledi deseto minutni aplauz Nikolicu.E,moj narode...gde vam je cast,moral,licni stav???