Site name

Supruga predsednika Srbije danas bila u Kragujevcu

Dragica Nikolić: Ima važnijih pitanja od kandidature

Dragica Nikolić, supruga predsednika Srbije, danas u Kragujevcu nije htela da odgovara na pitanja novinara o predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji, konstatujući “da ima i važnijih stvari od pitanja kandidature njenog supruga Tomislava Nikolića”.

6

Piše: Z. R.

Kragujevac 17. februar 2017. 16:07

Foto: Fonet / Fondacija Dragica Nikolić

Među tim važnijim stvarima, prema njenim rečima, je i "izgradnja igrališta” u kragujevačkom Velikom parku, koju finansira fondacija koja nosi njeno ime.

U Velikom parku, gde je Dragica Nikolić posetila radove na projektu “Kreativi park Kragujevca”, danas nije bio gradonačelnik Kragujevca (i njen sin) Radomir Nikolić, što je, kao i njena poseta Kragujevcu, svojevrsna politička poruka. Tim pre što je Radomir Nikolić, kako mediji prenose, dao podršku Aleksandru Vučiću kao predsedničkom kandidatu SNS i vladajuće koalicije.

U Kragujevcu se uveliko spekuliše o mogućoj smeni Radomira Nikolića sa funkcije gradonačelnika, ali i o eventualnoj promeni vlasti u gradu. S tim u vezi navodi se da su se juče sastali šefovi opozicionih odborničkih grupa koji, prema nezvaničnim informacijama, za sada mogu da računaju na podršku 36 od ukupno 87 odbornika u kragujevačkom gradskom parlamentu.

povezane vesti

komentari (6)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Citalac

17. februar 2017.

Sledeći izbori Dragica Nikolić glavni kandidat :-)))

Milojko Duduk

17. februar 2017.

Kada g-dja Dragica Nikolic sledeci put bude obilazila kreativne parkove Kragujevca neka se posle obilaska odmori i ode na rucak kod "narodnog kazana odn kuhinje" koja se nalazi odmah iz prvog coska tog njenog "kreativnog parka".

Čiča Avalski

17. februar 2017.

Auu, deco moja, bežite iz ove zemlje - kada i za Dragicu ima važnijih poslova od kandidature .. kao onomad gospodar što je govorio da nema vremena da razmišlja o izborima, a ceo radikalski mozak mu je u njima !!!

ne mogu da verujem

17. februar 2017.

Ako je istina da je sin Radomir izdao svog bioloskog oca Tomislava i glasao za Vucica zarad fotelje,sta dalje pricati o sns sekti

Brinem se,

17. februar 2017.

kako sve ovo podnosi tome-diplome tašta, s diplomatskim pasošem!

телетабис

17. februar 2017.

Тамо давне 41. почело је да се браћа деле - један у четнике други у патизане. Једни мора да победе, тако мисли обичан човек, па ће брат победник да помогне брату губитнику. Ето тако и син Радомир.