Site name

Miščević: Spremno još jedno poglavlje

Šef tima za pregovore o članstvu Srbije u EU Tanja Miščević izjavila je da je na današnjoj sednici skupštinskog Odbora za evropske integracije potvrđena pregovaračka pozicija Srbije u oblasti intelektualne svojine.

4

Piše: Fonet

Beograd 20. mart 2017. 12:19

Foto: Fonet

Miščević je na skupu o socijalnom dijalogu rekla da će ta pregovaračka pozicija biti poslata u Brisel, čime se povećava broj poglavlja koje je Srbija spremna da otvori u pregovorima sa EU.

 

povezane vesti

komentari (4)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Vladimir Ilič

20. mart 2017.

Uvesti carinu na proizvode iz EU i pokrenuti domacu privredu bolji rezultati ce se videti vec u prvoj godini ...!!!!

Ratko

20. mart 2017.

Umesto sto spremate ta poglavlja bili bi pozeljno da se izdajnik Vucic koji se sramno ulizuje birokratiji u Briselu i odlazecoj gospodji Merkel povuce iz politike. Poltronu Vucicu je stalo samo do vlasti , dok se istovremeno nasa imovina na Kosovu otima a preostali Srbi na tim prostorima su na zalost prepusteni sami sebi.

Gojko

20. mart 2017.

Ovo mlacenje prazne slame i gubljenje vremena na nesto sto je u totalnom raspadu. Domobrani su 1944 masovno prelazili u partizane a niko lud nije tada isao u cetnike i ustase.

kole

20. mart 2017.

Ova zena je potpisala sporazum o readmisiji , pa ko god u Evropi navata neke Rome iz bilo koje zemlje, moze da ih isporuci u Srbiju, a mi da ih uhebimo i skucimo. Naravno to kosta, a za tu namenu dizemo kredite kod svetske banke i gradimo romska naselja dok nasi mladi strucnjaci odlaze iz zemlje zauvek. Njeno delovanje je opasnije od delovanja osiromasenog uranijuma.