Site name

Musliju: Vreme da se ujedinimo, meni platu ne daje Srbija

Predsednik opštine Bujanovac Jonuz Musliju ostao je pri stavu da hipotetičkoj Albaniji ujedinjenoj sa Kosovom treba dodati i Preševski dolinu.

6

Piše: Danas Online/ B92

Beograd, Bujanovac 21. april 2017. 15:53

Foto: www.wikipedia.org/ Hedman

Musliju tvrdi i da ne prima novac od države Srbije već od Albanaca.

"Plate? To su takse od Albanaca, ne uzimamo mi pare od Srbije, jer Srbija i ne daje. Vidiš koliko ulaže para u Preševo, Bujanovac i Medveđu. Ovo je tampon-zona, sve je mračno, ovde nije ništa investirano i to se vidi od Vranja, sve odatle je beda", kaže Musliju, prenosi B92. 

Musliju je rekao da je "normalno da u EU u jednom paketu uđu Albanija i Kosovo", ali on smatra da je i "vreme i logično" da u tom paketu bude mesta i za Preševo, Bujanovac i Medveđu. Na pitanje da li namerava da podnese ostavku i zbog svojih stavova, i zbog stanja u opštini koju vodi, kaže: "Ako se pripajamo sa Kosovom, svakako, to je onda to". 

Musliju je kazao i da "igra koja se igra na Balkanu" nije dobra, jer se vidi namera da se region vraća 100 godina unazad. 

"Mislim da Evropa treba da drugačije gleda Balkan, da treba da ga razvija, a ne samo da cepa, muči zemlje kao što su Albanija i Kosovo i druge države", kaže Musliju. 

Za ministra Vulina, izjave Muslijua su poziv na treći balkanski rat za stvaranje velike Albanije.

 

povezane vesti

komentari (6)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

miki011

21. april 2017.

Otarali ste Tadica i inteligenciju i doveli radikale. I sta ocekujete? Da vam albanci klicu Vucicu, Tomi i Seselju? Da klicu onima sto su hrlili dole da ih ubijaju? Ne gospodo, ako ste birali Dragicu, drzava ce da vam lici na Jorgovanku. To je cena koju placate kad izmilite na biralista i onako patriotski zaokruzite. Sa prezirom, pozdrav sa zapada!

Dejan R.Tosic

21. april 2017.

Šta reći,država ne može protiv navijača,pa ne može veča plata,pa ne može da granice odbrani,pa šta i ovom mučeniku može,ali ipak on je predsednik opštine,pa naravno da može,sve može,kad se zna,ali kad se ne zna onda se ništa ne može.

Metuzalem

22. april 2017.

Kada zbog mira u zemlji mora da se zanemari zakon i Zukorliću oprosti divlja gradnja sasvim je očigledno da će zbog mira u zemlji morati i da se pokloni još malo naše teritorije, pa zašto ne i Niš. Čisto zbog mira u zemlji...

Tom Sojer

22. april 2017.

Zlo svih zla u Srbiji je na vlasti. Opet ste ga izabrali. A,Albanci? Pa, bio predsednik Albanije gost u Bujanovcu. A južno od Bujanovca? Pa, prođe poneki Srbin u odlasku i povratku iz Skoplja ili iz Grčke, starosedelaca Srba tu više nema. Plus, s one strane planine Rujen, što gleda na Pčinju i Kozjak, čisto srpska brdska sela, danas su uglavnom bez stanovništva... I, tako, dok mudri i svemoćni premijer/predsednik gradi Beograd na vodi putem tajnih ugovora, noćnih rušenja i Lex Specialisa , Albanci će da prave državu - dokle će, kako se cini, da brine neka druga država. Blagi Bože, a življaše ti Srbi i u dobrom delu Hrvatske, većem delu Bosne gde najveći bulevar u Sarajevu nosaše Putnikovo ime, življaše i u Mostaru, Martinbrodu, Drvaru, Grahovu, Petrovcu..., u Prištini, Peći, Prizrenu, Đakovici, Uroševcu, Gnjilanu,...pa i na jugu Srbije. To nam je blagodarila SPS-SRS vladalačka mudrost i pamet, nekada na čelu sa Slobom i uz Vojinu pripomoć, danas na čelu sa Bugojancem i uz pomoć kloniranog Slobe. Barem izađite sa ovom decom, protestujte i vi, klinci su ukapirali, ovaj namerava da Beograd na vodi gradi narednih 30 godina. Mislim da diktaturira.

VladimirUE

22. april 2017.

Ako mene pitate, covek je u pravu. Ako iz Srbije godisnje ode stotine hiljada ljudi zbog ove vlasti prirodno je da ni Albanci a sutra i Bosnjaci i Vojvodjani nece vise da budu u zemlji u kojoj vlada diktatura i velikosrpski nacionalizam koji jr Albancima naneo mnogo zla.

Dragan

27. april 2017.

Dragan