Site name

Orlić: Obradović DOS-ova starleta

U saopštenju za medije, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić kaže za Boška obradovića da je "junačina", poznat po tome što tuče žene.

11

Piše: FoNet

27. maj 2017. 17:47

Foto: youtube/printscreen

Poznatiji je u srpskom narodu kao DOS-ova politička starleta, koji je uz pomoć ambasadora upao u Parlament Srbije, sada bi da svoje junaštvo pokaže vređajući, gle čuda, ponovo ženu, predsednicu Narodne Skupštine, Maju Gojković, navodi Orlić u saopštenju za medije.

Boško Obradović sa svojim partnerima, Zoranom Živkovićem i Sašom Jankovićem, pokazuje svakog dana zašto ih je sve narod kaznio na izborima, i dokazuje da smo sve vreme govorili istinu – da osim mržnje, frustracija, ogoljene mizoginije i uvreda nemaju šta da ponude građanima Srbije.

Mi iz Srpske napredne stranke ćemo se svim legitimnim sredstvima truditi da nikada više nijedna žena ne bude predmet nasilja i uvreda ovakvih siledžija, navodi se u saopštenju.

povezane vesti

komentari (11)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

PR Menadzer

27. maj 2017.

Starleta je bas posao jako cenjen i popularan, a i kvalitetno placen, bar u Srbiji ...

Милош Миленковић

27. maj 2017.

Ма ви из СНС сте толико моћни да вам глад српског народа више не смета. Јер ви мислите да нисте провидни. Срамота!

Realista

27. maj 2017.

Ovakvog cinika skoro nismo imali u javnom životu. Da li je on svestan da kad god se pojavi u skupštinskom holu još ni jednom nije rekao neki argument. Umesto toga svađa, uvrede, insinuacije i naravno naslađivanje svojom lažnom moći. Svi ljudi koji su bili frustrirani u realnom životu, čiji stav i reč nisu mogli da dođu do izražaja (ko za njega zna pre ulaska u politiku?) stupaju u politiku da bi sa pozicija privremene moći mogli da pričaju šta god hoće!

Aleksandar

27. maj 2017.

Primite ga u svoje redove, opravdajte ga kad je vaš.

Zoran Nakic

28. maj 2017.

Orlicu sedi jedan moras jos da se politicki kalis.

cvele

28. maj 2017.

E vala opisao je svog vodju autenticno.

Sima

28. maj 2017.

Ako je ovaj elektroinzenjer dobar naucni istrazivac kao sto je "dobar poluticar", onda pisi - propalo. Bas su bedni njegovi javni istupu!

Dragoljub Lekic

28. maj 2017.

Najzad sam shvatio da je gospodin Orlic najpametniji kad cuti.Trebao bi vec jednom da shvati da je za njega cutanje zlato, jer je evidentno da veoma retko izjavi nesto pametno.

crni domino

28. maj 2017.

Jok, on je za tebe gospodin kome ni cipele ne umes da ocistis!

Evo jaaa....

28. maj 2017.

Meni to tsko izgleda. Neki anonimus se oglasio ne bi li dobio neko parčence vlasti u novoj podeli....E, vlasti, jadna li si...

bogdan trojkaš

28. maj 2017.

Orlić - sinonim drskosti i gluposti!