Site name

Dačić: Glasaćemo za Brnabić, Ružić da preuzme njeno ministarstvo

Lider SPS Ivica Dačić rekao je da će socijalisti jednoglasno podržati izbor Ane Brnabić za premijera, ali da očekuje četiri resora u Vladi, na čijim čelima će uz njega biti Slavica Đukić Dejanović, Aleksandar Antić i Branko Ružić.

9

Piše: Danas Online/N1

Beograd 18. jun 2017. 13:32

Foto: EPA/ĐORĐE SAVIĆ (arhiva)

Kako je danas rekao Dačić posle sednice Predsedništva SPS, socijalisti očekuju da Branko Ružić zameni Anu Brnabić na čelu ministarstva državne uprave i lokalne samouprave. Četvrti SPS-ov ministar u vladi bio bi Ivica Dačić, koji bi zadržao ministarstvo spoljnih poslova. Dačić je, međutim, dodao i da je njegova partija zainteresovana za ministarstvo ekologije, ukoliko bude formirano.

Kada je u pitanju stav Jedinstvene Srbije da ne podrži izbor Ane Brnabić, Dačić je rekao da sa koalicionim partnerom još nisu razgovarali o tome.

povezane vesti

komentari (9)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

neregistrovan čitalac

18. jun 2017.

Tipično. Zine samo kad treba da napravi zgodan dil, da se ispregovara nova fotelja za nekog vernog buzdovana iz klape ili da se premesti sopstvena zadnjica na još neko fino plaćeno sedište na kome nastavi da pušta korenje i povremeno zalaje o Kosovu, Rusiji, patriotizmu našem nasušnom, po potrebi. Doživotni politički parazit, obožavalac & podržavalac svakog vođe spremnog da plati ovakvu nesebičnu ljubav. Ko šiša narod, neka pocrka, sam je kriv. I tako dan za danom, pred kockastim ekranom - što bi rekao jedan njihov drugar u koga smo se razočarali jer nismo očekivali da baš njemu bude taratatira u glavi. Eto.

diogen

18. jun 2017.

Ovaj totalno presao u SNS sa svojim foteljasima.Ej,narode sta si izglasao.Zapeva MILJACKU a vi popadate u nesvest od srece,divite se do skora ,,malom Slobi,, a od skora ,,malom Vucicu,,.Pametno i napredno nema sta.

Olja

18. jun 2017.

Ako Dačić razgovara sa Palmom pa možda podrži Anu jer Dačić je Ministar spoljnih poslova i komunikacija mu je jača strana!

boban m.

18. jun 2017.

kao sto rekoh...

Ljix

18. jun 2017.

Mislim da je Vučič doneo dobru odluku, i Ana treba da bude premijer!

Maja

18. jun 2017.

Dokle ide ova naša polutika jad božiji. Nadam se da su ovo poslednji trzaji sps. Prodaja licnog dostojanstva i poverenja građana za trenutak... za fotelju.

Pantelija

18. jun 2017.

Ana je samo paravan. Vladaće Slavica, Antić, Ružić, Palma, Bajatović, Obradović? Pogledajte slike, gestove, manire, istoriju, sagledajte šta su radili proteklih godina. Da imate 24 godine i diplomu, da li bi Vi ostali u zemlji kojom ovi upravljaju? Da li bi nam zaista bilo gore da nas neko okupira? Oni vladaju već 30 godina, našim životima, i to bukvalno. Neistražena ubistva i služe da svima kažu kako im niko ne može ništa, i ako im je neki čovek problem, to se reši tako što nema čoveka. Nego, da i ja skratim ....

ljubitelj burleski

18. jun 2017.

Rečeno rečnikom,,koferčetove,slavne retorike,,na ,,daskama koje IM život znače,,je Uživo Protivprirodni blud, u svoj svojoj,,veličini,, ,,liderovog,Teatra apsurda,, a ,,glasači,ponosni,,k,o nikada u istoriji, ,,vlasnici,Stokholmskog sindroma.,,Tradicionalne,,,,vrednosti, srBskog,glasačkg tela,Pa PAJKITE OPET NA DAN GLASANJA,ALI Uz obavezno,priručno pomagalo,, kožne gaće da im se kuferi, napune do,Trebovanja,..Kada se ova,,,idila,, sv,trojstva završi,pročitati najnovije,,obrazloženje,,Ministra Vujovića ,zašto NAM SVIMA TAKO,,DOBRO,IDE,,.

TFP

19. jun 2017.

Dacic ce glasati onako kako mora jer zna sta bi bilo u protivnom. A ekspert opste prakse, Ruzic, "moze" da bude na bilo kom mestu, cak i da mlati praznu slamu ili da razgoni maglu. Obojica bi se "zrtvovali"za socijalnu pravdu i radnicka prava. Demagozi.