Site name

Jovanov: Vučić nije kao Šutanovac

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov izjavio je danas, reagujući na izjavu predsednika DS Dragana Šutanovca, da Aleksandar Vučić nikada nije dnevni red za sednice Vlade Srbije slao na odobrenje stranim ambasadama, niti je ikada ikoga od stranaca pitao šta treba da misli i radi.

7

Piše: FoNet

11. avgust 2017. 15:26

Umesto da shvati da je to vreme prošlo njegovim odlaskom sa vlasti, Šutanovac se bavi projekcijom i polazi od sebe, pa misli da Vučić radi ono što su radili on i njemu slični, ali to je nemoguće, navodi se u pisanoj izjavi Jovanova.

Ne može onaj ko je uvek više vodio računa o tome šta kažu stranci da shvati da Vučić odgovara isključivo narodu u Srbiji i nikome drugom, naglasio je Jovanov.

Ne može onaj, dodao je Jovanov, ko je učestvovao u "šibicarskoj spoljnoj politici" da shvati kako Vučić istu politiku vodi i u Beogradu, i u Moskvi, i u Briselu, i u Vašingtonu.

Ne može onaj ko se nudio da postane NATO dobrovoljac da shvati da je Vučićeva obaveza da vodi politiku vojne neutralnosti i da čuva današnju poziciju Srbije, kao slobodne i suverene države, jer je za takvu politiku dobio podršku ogromnog broja građana Srbije, predočio je Jovanov.

Ništa od toga Šutanovac ne može, ali bi mogao da objasni odakle mu satovi u vrednosti od više desetina hiljada evra, o čemu su javnost upoznali članovi njegove stranke, rekao je Jovanov.

povezane vesti

komentari (7)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Dusan Komadinovic

11. avgust 2017.

Ovo su najprizemnije optuzbe bez ikakvih dokaza svojstvene momku koji se tek pre dve godine pridruzio naprednjacima i sada mora da se dokazuje u svakoj prilici i da nadoknadi propusten radikalski staz.

Lek

12. avgust 2017.

Ne gotivim ni jednog od pomenutih ni Vucica ni Sutanovca a najmanje Milenka Jovanova koji je izabran da uporno ponizava ljude i prica gluposti.Neko mora to da radi pa je ovaj put to Milenko Jovanov ,ocigledno da je po njegovom misljenju neka vrsta umetnosti.

Dobronamerni

12. avgust 2017.

Kada bi Milenko Jovanov znao da će se njegova podanička uloga, poižavajuća i lakomislena , opteretiti stidom njegovo potomstvo, mudro bi ćutao i bavio se nekim časnijim i pametnijm poslom !

vasa stajic

12. avgust 2017.

Besramno udvorištvo, odsustvo argumenata, ponavljanje prizemnih SNS stranačkih parola smišljenih za domaćicu sa dva razreda osnovne škole... Ima li kraja bedastoćama ovog čoveka. Svaki pur kada se javi pomislite: Od ovoga ne može gore! Ali on on vas uvek iznenadi i pokaže da može. Dno za njega ne postoji. On sam je dno srpskog političkog života!

tt

13. avgust 2017.

Ovaj covek nema svoj stav. Do pre par godina istaknuti clan DOS i odatle najuren zato sto je trazio uvodjenje tzv jezickih patrola za pripadnike nacionalnih manjina i time sirio mrznju u Vojvodini.

Stevan Korać

15. avgust 2017.

Jovanov je ogledalo SNS.Preletać kao I većina zajedno sa Vućićem .To su Bezkićmenjaci I ruglo Srbije .Vode nas u propast, politička begra koje urniše i uništava dostojanstvo Srbije .Ustajte vi zemaljsko roblje i uništite parazite naše Srpske nacije .

Ljubomoran na nejakog nebojšu!

15. avgust 2017.

I njega će AV da privije na grudi,a i da ga cmokne!